عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید

اعلام زمان ثبت نام کارفرمايان برای دريافت وام کرونا/ مبلغ تسهیلات حمایتی چقدر است؟

بنابر اعلام دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال پیامک به همه متقاضیان و کارفرمایان ظرف مهلت یک هفته به پایان رسیده و از فردا می‌توانند به سامانه کارا مراجعه و برای دریافت وام کرونا ثبت نام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا به مشاغل و کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا از فردا آغاز می‌شود و یک میلیون واحد کسب و کار که توسط وزارت کار مشمول دریافت تسهیلات شناخته و به آن‌ها پیامک ارسال شده است با مراجعه به سامانه کارا اطلاعات خود را برای دریافت تسهیلات ثبت خواهند کرد.

 

 پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا یکی از سیاست‌های وزارت کار در راستای حفظ اشتغال بنگاه‌ها و صیانت از نیرو‌های کار است و براین اساس ۱۳ رسته شغلی شناسایی شده که بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی هستند، می‌توانند از تسهیلات مذکور بهره‌مند شوند.

 

روند دریافت تسهیلات حمایتی در سه مرحله تکمیل می‌شود؛ مرحله اول ارسال پیامک وزارت کار از ۱۷ اردیبهشت ماه به تمام کارفرمایان مشمول، مرحله دوم ثبت نام کارفرمایان از هفته سوم اردیبهشت ماه در سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir و مرحله آخر ارسال اطلاعات به بانک عامل جهت پرداخت تسهیلات حمایتی است.

 

اعلام زمان ثبت نام کارفرمايان برای دريافت وام کرونا/ مبلغ تسهیلات حمایتی چقدر است؟

 

در فرایند ثبت نام و بهره‌مندی واحد‌های کسب و کار از تسهیلات مذکور، وزارت کار با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی به یک میلیون واحد کسب و کار که آن‌ها را مشمول دریافت این تسهیلات دانسته، پیامک ارسال می‌کند و کارفرمایان به محض دریافت پیامک بر اساس کد ملی خود وارد سامانه می‌شوند و فرایند ثبت نام و ارائه مشخصات اولیه را دنبال می‌کنند پس از این مرحله، اطلاعات ثبت شده به بانک‌های عامل ارسال و پرداخت تسهیلات آغاز می‌شود.

 

شرایط بنگاه‌ها برای دریافت تسهیلات حمایتی

بنگاه‌هایی مشمول دریافت تسهیلات قرار می‌گیرند که از سال گذشته تاکنون فعال بوده ونیرو‌های کار خود را تعدیل نکرده باشند به نحوی که شاغل بیمه شده داشته و کارگران آن‌ها از بیمه بیکاری استفاده نکرده باشند پس از تایید اطلاعات از سوی داده‌های تامین اجتماعی، از سوی ستاد ملی کرونا برای پرداخت تسهیلات حمایتی انتخاب و معرفی خواهند شد.

 

بنگاه‌هایی که کد کارگاهی از سازمان تامین اجتماعی داشته باشد این تسهیلات را دریافت خواهد کرد، ولی اگر ارتباط بیمه‌ای با تامین اجتماعی نداشته باشد شامل دریافت تسهیلات حمایتی نمی‌شوند.

 

علاءالدین ازوجی ـ. مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت کار - در گفتگو با ایسنا، می‌گوید: یک میلیون واحد اقتصادی آسیب دیده از کرونا که سه میلیون شاغل بیمه شده در آن‌ها مشغول کار بوده اند توسط وزارت کار شناسایی شده و مطابق ضوابط ستاد کرونا مشمول دریافت تسهیلات می‌شوند.

 

مبلغ تسهیلات حمایتی چقدر است؟

وی می‌گوید: تسهیلات حمایتی به واحد‌ها و کارگاه‌هایی اختصاص می‌یابد که نیرو‌های کار در آن‌ها شاغل و بیمه باشند در واقع مبنای پرداخت، شاغل بودن نیروی کار و تعدیل نشدن فرد و داشتن بیمه پردازی تا قبل از شیوع کرونا است و میزان پرداخت تسهیلات نیز به این شکل است که برای واحد‌هایی که به اجبار تعطیل شده اند مبلغ ۱۶ میلیون تومان وام و برای واحد‌های کسب و کاری که فعال بوده و تعطیل نشده اند به ازای هر فرد شاغل ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

 

به گفته ازوجی شرط پرداخت تسهیلات حمایتی به بنگاه‌های آسیب دیده از کرونا، حفظ اشتغال موجود است و واحد‌هایی که کد بیمه و پروانه کسب داشته باشند مشکلی در دریافت تسهیلات نخواهند داشت، ولی آن دسته واحد‌هایی که فاقد بیمه هستند، روند پرداخت تسهیلات به آن‌ها ظرف دو ماه آینده عملیاتی می‌شود.

 

نرخ سود تسهیلات حمایتی ۱۲ درصد، دوره بازپرداخت دو ساله

نرخ سود تسهیلات ۱۲ درصد بوده و مراحل پرداخت آن به کارفرمایان تا یکماه آینده صورت می‌پذیرد. دوره بازپرداخت این تسهیلات پس از یک دوره تنفس از مهرماه سال جاری و به مدت دو سال است و وثایقی که برای دریافت این تسهیلات توسط بانک‌ها دریافت می‌شود، متفاوت و با ارائه سفته و معرفی ضامن خواهد بود.

 

پیش از این در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شد که به ازای هر نفر کارگر شاغل مبلغ ۱۲ میلیون تومان به هر کارگاه پرداخت شود و چنانچه نوع شغل به گونه‌ای باشد که بر اساس مصوبه ستاد، کارگاه تعطیل شده باشد این مبلغ به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان خواهد بود.

 

 با توجه به آغاز ثبت‌نام واحد‌های آسیب دیده در سامانه کارا از روز چهارشنبه، انتظار می‌رود پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا به متقاضیان و کسب و کار‌های آسیب دیده پس ازثبت نام، با سرعت بیشتری دنبال شود./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار