پمپئو: راهبرد آمریکا علیه ایران منحصر به تحریم اقتصادی نیست-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

پمپئو: راهبرد آمریکا علیه ایران منحصر به تحریم اقتصادی نیست

«مایک پومپئو» وزیر خارجه آمریکا امروز (سه شنبه) در آستانه سفر به سرزمین‌های اشغالی با تکرار مواضع ضد ایرانی خود گفت که راهبرد آمریکا در برابر ایران تنها به تحریم‌های اقتصادی منحصر نمی‌شود و واشنگتن به دنبال انزوای دیپلماتیک ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، پومپئو که قرار است فردا (چهارشنبه) در سفری یک روزه به سرزمین‌های اشغالی سفر کند در گفت‌وگو با روزنامه «یسرائیل هیوم» برنامه سفر خود را صحبت با مقامات رژیم صهیونیستی درخصوص معامله قرن، مقابله با کرونا و آنچه «تهدیدات هسته‌ای ایران» خواند، عنوان کرد.

 

وزیر خارجه آمریکا افزود که قرار است با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «بنی گانتس» رهبر حزب «آبی-سفید» و شریک نتانیاهو در تشکیل دولت ائتلافی گفت‌وگو کند.

 

وی درخصوص تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی بیشتر در کرانه باختری به مناطق اشغالی گفت که در این زمینه گفت‌وگوهایی با نتانیاهو و گانتس خواهد شد اما همان‌گونه که در گذشته گفته‌ام این تصمیمی است که در نهایت اسرائیل باید بگیرد.

 

وزیر خارجه آمریکا درخصوص مخالفت کشورهای عربی و اروپایی با طرح الحاق اراضی بیشتر در کرانه باختری با تکرار اینکه تصمیم نهایی با رژیم اسرائیل خواهد بود، گفت ما با کشورهایی که اعلام نگرانی کرده‌اند صحبت کرده‌ایم و تلاش کرده‌ایم این نگرانی‌ها را بررسی کرده و در صورت امکان آنها را لحاظ کنیم.

 

وی گفت: همانطور که در گذشته بارها اعلام کرده‌ایم طرح معامله قرن در راستای حرکت به سوی صلح است و بر خلاف طرح های دیگر منطبق بر واقعیت است و با تامین خواسته های فلسطینیان و اسرائیلی‌ها قابلیت اجرایی شدن دارد.

 

پمپئو مدعی شد که طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» یک نقشه راه واقعی است که خواسته‌های فلسطینیان و اسرائیلی‌ها را تامین می‌کند.

 

وزیر خارجه آمریکا در خصوص ایران نیز مدعی شد که می‌توانیم به وضوح شاهد نزدیک شدن این کشور به بمب اتم باشیم به گونه‌ای که ایران تا ماه اکتبر (مهر 99) امکان بازسازی توانمندی های قبلی خود را تا حدی خواهد داشت که با سهولت بیشتر می‌تواند به تروریسم در جهان و تهدید کشورها بپردازد و با ایجاد این فضا، ایرانی‌ها اجرای برنامه های خطرناک خود را که در نهایت به سلاح هسته‌ای ختم می‌شود، ادامه خواهند داد.

 

پمپئو افزود که ترامپ بارها گفته است راهبرد آمریکا در برابر ایران تنها به تحریم‌های اقتصادی منحصر نمی‌شود بلکه شامل انزوای دیپلماتیک نیز هست تا آن زمان که نظام ایران بر اساس استانداردهای جهانی رفتار کرده و اوضاع به همین منوال پیش رود و آمریکا هرگز این اجازه را به ایران نخواهد داد تا به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.

 

رییس جمهوری آمریکا ۸ بهمن ماه ۱۳۹۸ همراه با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید حاضر شد و با رونمایی از طرح سازش‌کارانه خود موسوم به «معامله قرن» اعلام کرد که این طرح، شهر قدس را پایتخت یکپارچه رژیم صهیونیستی می‌داند و به جای آن پیشنهاد تشکیل پایتخت فلسطین را در یکی از روستاهای نزدیک قدس اشغالی مطرح می کند.

 

این طرح همچنین شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری و بخشهای دیگر این منطقه را به سرزمینهای اشغالی الحاق می کند و حق بازگشت آوارگان به سرزمین مادری خود را سلب و بر اسکان دایم آنان در کشورهایی مانند سوریه، اردن و لبنان تاکید می کند.

 

طرح ضد فلسطینی معامله قرن تاکنون با مخالفت های شدید کشورهای عربی، اسلامی، سازمان های منطقه ای و جهانی، اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای جهان روبه رو شده است.

 

منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار