دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پامپئو: امیدی به همکاری با جمهوری اسلامی ایران نیست

وزیر خارجه دولت ترامپ در یک نشست ضدایرانی با حمایت از اغتشاشات در ایران تصریح کرد که هیچ امیدی برای همکاری با جمهوری اسلامی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» که اخیراً گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال مشارکت وی در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 ایالات متحده بعنوان نامزد جمهوری‌خواهان مطرح است، بار دیگر لفاظی علیه جمهوری اسلامی را تکرار کرد و گفت که «هیچ امیدی» برای همکاری دولت آمریکا با نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد.

 

پامپئو با حمایت از اغتشاشات ایران، جمهوری اسلامی را به سرکوبگری متهم کرد و جامعه جهانی را به ایستادن مقابل جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد.

 

وزیر خارجه سابق ایالات متحده آمریکا که از منتقدان مذاکرات دولت بایدن با ایران در خصوص برجام است، در جریان یک سخنرانی در پایتخت آمریکا گفت که مذاکره یا همکاری با دولت ایران هیچ فایده‌ای ندارد.

 

وی در مراسم «سیاست ایران» در واشنگتن دی سی با حمایت از اغتشاشات ایران گفت: « این رژیم محصول رنج و مرگ را در خاورمیانه به قیمت شهروندان خود درو می کند

 

پامپئو با سرکوبگر خواندن جمهوری اسلامی ایران گفت: «هیچ امیدی برای تعدیل یا همکاری با رژیم تحت رهبری چنین افرادی وجود ندارد».

 

وزیر خارجه دولت ترامپ در ادامه ژست حمایت از مردم ایران را به خود گرفت و گفت: «رویکرد ما با شفاف‌سازی این موضوع آغاز شد که به هرشکلی باید از مردم ایران حمایت کرد...... ما می‌خواستیم هر ابزاری را در اختیار آنها [ایرانی‌ها] بگذاریم تا قدرتشان را در مقابل آیت‌الله افزایش دهیم».

 

پامپئو در حالی از حمایت از مردم ایران سخن به میان آورده است که تحریم‌های یکجانبه این کشور از عوامل تشدید رنج و فشارها به مردم ایران بوده است.

 

پامپئو با حمایت از اغتشاشات ایران تصریح کرد: «افراد تمامی ادیان و قومیت‌ها در مخالفت با این رژیم متحد باقی مانده‌اند و برای امید و آینده‌ای بهتر دعا می‌کنند این یک جنبش بی‌نظم و آشفته نیست».

 

پامپئو اظهارات خود را در نشست دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه درباره سیاست ایران به سازماندهی جامعه ایرانیان آمریکا مطرح کرد.

 

طبق این گزارش، افرادی چون «جک کیان» ژنرال چهارستاره بازنشسته آمریکایی، «لیندا چاوز» یکی از مقام‌های سابق آمریکا در دولت «رونالد ریگان» و «سم براونبک» و «گری لاک» سفرای سابق آمریکا در این نشست سخنرانی کردند.

 

بر اساس این گزارش، «مریم رجوی» رئیس گروهک ترویستی منافقین نیز به صورت مجازی در این نشست حضور داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر