قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

راهبرد جدید آمریکا برای چنگ انداختن بر عراق

راهبرد جدید آمریکا برای چنگ انداختن بر عراق تحلیلگر عراقی درباره پروژه و طرح سیاسی آمریکا به منظور هیمنه مجددد واشنگتن بر بغداد و روی کار آمدن شخصیت های عراقی حامی آمریکا برای اداره این کشور در مرحله آتی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سعد الکعبی تحلیلگر عراقی درباره پروژه و طرح سیاسی آمریکا به منظور هیمنه مجددد واشنگتن بر بغداد و روی کار آمدن شخصیت های عراقی حامی آمریکا برای اداره این کشور در مرحله آتی هشدار داد.

 

وی افزود: آمریکا از اهرم و برگه داعش نتوانست بهره ببرد و این حربه شکست خورد و از این رو برای چمبره انداختن بر سرنوشت عراق به اقدام سیاسی روی خواهد آورد.

 

الکعبی گفت: آمریکا از زمان پیروزی عراق بر داعش به استراتژی جدیدی با هدف ایجاد تغییر سیاسی در عراق از طریق آوردن شخصیت هایی که خواسته های آنرا اجرا کنند و به دستورات آن عمل کنند، روی آورده است.

 

وی تاکید کرد: واشنگتن بر برخی شخصیت ها در استانهای غربی و شمالی تکیه کرده و در راستای تجزیه عراق و ایجاد اقلیم های جدید حرکت می کند و آمریکا به هرج و مرج در تظاهرات ۲۵ اکتبر جهت داده بود.

 

این تحلیلگر عراقی بیان کرد: آمریکا پروژه سیاسی به منظور تسلط مجدد بر بغداد را پیش می برد و علاوه بر آن با فعال کردن تروریست ها به دنبال ایجاد بی ثباتی در عرصه سیاسی عراق و وارد کردن فشار و ایجاد این تصور برای همه است که عراق قادر به حمایت از خودش نیست و نظامیان آمریکایی باید برگردند و نباید این نظامیان از عراق خارج شوند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار