ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

تفسیر قرآن رهبر معظم انقلاب+ فیلم

رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدار‌ها با اشاره به آیه ۳ سوره مبارکه طلاق باور به پیروزی بر مشکلات و موانع را در جامعه مهم عنوان کردند و فرمودند: این مهم است که یک ملت احساس کند می‌تواند بر موانع پیروز شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 14
کد خبر: ۴۲۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدار‌ها با اشاره به آیه ۳ سوره مبارکه طلاق باور به پیروزی بر مشکلات و موانع را در جامعه مهم عنوان کردند و فرمودند: این مهم است که یک ملت احساس کند می‌تواند بر موانع پیروز شود.

 

جامعه‌ای که در جهت پیشرفت به سمت اهداف والا حرکت می‌کند به طور طبیعی با موانع مادی زیادی مواجه می‌شود به خصوص در دنیای مادی امروز، اگر آرمان‌ها معنوی و ضد دنیا طلبی باشد بدیهی است موانعی بوجود می‌آید.

 

حال اینکه یک ملت احساس کند می‌تواند بر موانع پیروز شود این مهم است. در آیات و روایات این‌ها را می‌خوانیم و عقیده هم داریم اما اینکه این‌ها ببینیم و درک کنیم خیلی مهم است.

 

حضرت ابراهیم (ع) به خدا گفت: می‌خواهم زنده شدن مرده‌ها را ببینم، خدا فرمود: مگر قبول نداری؟ گفت: بله، قبول دارم اما می‌خواهم ببینم. این آرامش دل، این پذیرش از اعماق جان انسان نسبت به یک باور، مهم است. این را جنگ و دفاع مقدس به ما نشان داد.

 

ما می‌توانیم ادعا کنیم که جمهوری اسلامی بر همه چالش‌هایی که علیهش بوجود می‌آورند می تواند پنجه بی‌اندازد و بر همه آنها غالب شود.

 

 

ارسال نظر