پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

نخست‌وزیر جدید عراق الحشد الشعبی را «نور چشمان» این کشور دانست

نخست‌وزیر جدید عراق الحشد الشعبی را «نور چشمان» این کشور دانست نخست‌وزیر عراق در دیدار با رئیس و فرماندهان سازمان الحشد الشعبی ضمن اعلام حمایت و دفاع از این سازمان، گفت که نباید بین الحشد العشبی و دولت شکاف بیفتد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 17
کد خبر: ۴۳۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر جدید عراق در دیدار با رئیس و فرماندهان سازمان الحشد الشعبی خواستار توقف هرگونه اقدامی که باعث ایجاد شکاف بین این سازمان و دولت می‌شود، شد.

 

کاظمی که امروز شنبه با «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی در مقر این سازمان در شهر بغداد دیدار و گفتگو کرد، نیرو‌های الحشد الشعبی را «نور چشم» عراق دانست و گفت که باید صدا‌های متناقضی که به دنبال ایجاد شکاف و اختلاف بین دولت و الحشد هست، متوقف شده و نباید در کار و فعالیت این سازمان تشکیک کرد.

 

او طی سخنرانی خود در مقر الحشد عراق گفت که دولت و ملت این کشور به آخرین مرحله از ریشه‌کنی داعش رسیده‌اند؛ داعشی که می‌خواهد عناصر پراکنده خود را دوباره سر و سامان دهد. او گفت که نیرو‌های الحشد الشعبی در کنار نیرو‌های ارتش و سایر نیرو‌های مسلح عراق، پیش‌قراول ِمجریان عملیات و حملات علیه تروریست‌ها هستند.

 

نخست وزیر جدید عراق به قانون ۴۰ صادر شده در سال ۲۰۱۶ که به موجب آن سازمان الحشد الشعبی بخشی از نیرو‌های مسلح شد، اشاره کرد و گفت که این چارچوب قانونی از نیرو‌های الحشد الشعبی حمایت و از آن‌ها دفاع می‌کند.

 

او با بیان اینکه قدرت دولت در انسجام و هماهنگی آن با قوانین و مردمش است، اظهار داشت: «این الحشد الشعبی همان حشد میهن است که فداکاری‌ها و شهدای آن در اذهان عراقی‌ها باقی و جاودان خواهد ماند».

 

مصطفی الکاظمی با بیان اینکه الحشد الشعبی بنا به فتوای مرجعیت عالی دینی عراق و شخص آیت‌الله سید علی سیستانی تشکیل شده، تأکید کرد که تخریب چهره شهدای الحشد الشعبی از سوی هر فرد یا گروهی باشد، به کلی مسئله‌ای مردود و غیر قابل قبول است.

 

رئیس سابق سازمان استخبارات عراق (اطلاعات) در پایان سخنان خود، بر حمایت کابینه خود از الحشد الشعبی بر اساس چارچوب قانونی و رسمی تأکید کرد و به فرماندهان آن قول داد که در آتیه با آن‌ها دیدار کرده و از نزدیک در جریان نیاز‌های آن‌ها قرار گیرد و عملیات ضد تروریستی آن‌ها را هماهنگ کند. نخست‌وزیر عراق همچنین بالاترین مقام نظامی در عراق و فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق نیز هست.

 

کاظمی در بدو ورود خود به مقر سازمان الحشد الشعبی از سوی فالح الفیاض مورد استقبال و خوش‌آمد گویی قرار گرفت (جزئیات بیشتر)./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار