ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

سپر جادویی که جلوی انتشار کرونا را می‌گیرد

مطالعات جدید محققان دانشگاه آریزونا نشان می‌دهد ضدعفونی‌کردن مداوم سطوح در معرض ویروس، سپری دفاعی برای مقابله با انتشار ویروس جدید کروناست که باید در اماکن عمومی از جمله بیمارستان‌ها و محیط کار مورد توجه جدی قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 17
کد خبر: ۴۳۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در اولین دستورالعمل‌های منتشر شده برای مقابله با انتشار و گسترش ویروس جدید کرونا از طرف سازمان جهانی بهداشت به ضدعفونی‌کردن سطوحی که در معرض تماس قرار دارند، اشاره شد.

 

مطالعات جدید نشان می‌دهد ضدعفونی‌کردن سطوح باید به صورت مستمر تکرار شود تا خط دفاعی در مقابل انتشار ویروس باشد.


سطوح به راحتی در معرض انواع پاتوژن‌ها قرار دارند. عوامل مختلفی از جمله دما، رطوبت و جنس سطح، تعیین‌کننده مدت زمان فعال ماندن ویروس SARS-CoV-۲ روی این سطوح هستند.

 

ضدعفونی کردن مستمر مانند یک سد دفاعی در مقابل تمام میکروارگانیسم‌های فعال است، این دستورالعمل به ویژه در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، اماکان عمومی و محل کار باید مورد توجه قرار گیرد.


در حال حاضر رعایت فاصله اجتماعی، شستن و ضدعفونی کردن مداوم دست و سطوح و اجتناب از تردد اضافی در مکان‌های عمومی تنها راهکار‌های در دسترس برای جلوگیری از انتشار ویروس هستند.

 

ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در چهار ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.


نتایج این مطالعه در MedRxiv منتشر شده است./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار