تایید حکم ۷ سال زندان برای شهرام جزایری-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

تایید حکم ۷ سال زندان برای شهرام جزایری

شهرام جزایری در ۲ پرونده متفاوت به ۷ سال زندان و پرداخت خسارات تاخیر تادیه بابت ارز خارجی LC محکوم شده است. درست از همان روز بازداشت تا امروز علت دستگیری و زندانی شدن جزایزی رسانه‌ای نشده بود،
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر،  شهرام جزایری که مرداد سال ۹۷ در آذربایجان غربی و هنگام خروج از کشور بازداشت شده بود، به ۷ سال زندان محکوم شده است.

 

درست از همان روز بازداشت تا امروز علت دستگیری و زندانی شدن جزایزی رسانه‌ای نشده بود، اما حالا بر اساس اطلاعات به دست آمده مشخص شده که در مدت حدود ۲ سال گذشته از زمان بازداشت وی، برای جزایری ۲ پرونده تشکیل شده که هر ۲ به صدور حکم قطعی انجامیده است.

 

در پرونده اول که به موضوع کلاهبرداری ۲۵۰ میلیون تومانی اختصاص دارد، شاکی با دریافت ۳ برابر وجه رضایت داده و شکایت خود را پس گرفته، اما دادگاه از جنبه عمومی جرم جزایری را به ۷ سال حبس محکوم کرده است.

 

این حکم در دادگاه تجدید نظر هم تایید شده است. البته به گفته خود جزایری در خصوص این پرونده درخواست اعاده دادرسی قرار است انجام شود.

 

اما آنچه موجب شد تا جزایری نتواند به مرخصی کرونایی بیاید، حکمی بود که در پرونده دوم برای او صادر شده است.

 

پرونده دوم جزایری ارتباط مستقیم با پرونده قدیمی او دارد. جایی که جزایری در آن محکوم به حبس و رد مال شده بود و سرانجام سال ۹۷ با گذراندن دوران حبس و رد مال از زندان آزاد شده بود. در آن پرونده جزایری به رد مال ۵۰ میلیون دلاری که از شعبه بانک ملی در امارات دریافت کرده محکوم شده بود.

 

حال بار دیگر پرونده‌ای با این موضوع برای وی تشکیل و وی در ارتباط با همان ۵۰ میلیون دلار به پرداخت خسارات تاخیر تادیه بابت ارز خارجی LC محکوم شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده