خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات

حیدر العبادی: در زمان حمله داعش، آمریکا یک دلار به عراق کمک نکرد

حیدر العبادی: در زمان حمله داعش، آمریکا یک دلار به عراق کمک نکرد نخست وزیر پیشین عراق ضمن انتقاد از ادعای برخی برای دریافت کمک اقتصادی از آمریکا، گفت که واشنگتن اگر به بغداد کمک کند، در مقابل چیزی هم خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حیدر العبادی» نخست وزیر پیشین عراق می‌گوید ایالات متحده آمریکا در زمان حمله گروه تروریستی داعش به این کشور در سال ۲۰۱۴، هیچ کمکی به بغداد نکرد.

 

العبادی در گفت‌وگو با برنامه «بتوقیت العاصمه» (به وقت پایتخت) که از شبکه خبری «العهد» عراق پخش می‌شود گفت در آن زمان، آمریکا «حتی یک دلار [به عراق] کمک نکرد».


وی با بیان اینکه در «وقتی که گروه تروریستی داعش آمد، آمریکا، عراق را رها کرد»، تأکید کرد: «آمریکا بدون دریافت مابه‌ازا، هیچ کمکی به عراق نخواهد کرد».

 

این سیاستمدار عراقی ادامه داد: «مداخله خارجی [در عراق] به میزان زیادی، کاهش یافته است. ما هم باید از این فرصت طلایی استفاده کنیم. کمک آمریکا به اقتصاد عراق، اشتباه خطرناکی است».

 

العبادی ضمن هشدار نسبت به اختلافات داخلی در عراق، خاطر نشان کرد، برخی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، به ضربه زدن به عراق، پول زیادی هزینه کردند.

 

وی در پایان مدعی شد که «جامعه عراق به ابزاری برای درگیری بدل شده که هیچ ارتباطی با آن ندارد. عراق نیز بزگترین بازنده درگیری بین ایران و آمریکاست».

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار