پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

نامه جمعی از نمایندگان مجلس به رئیس قوه قضائیه/ایرادات IPC مجددا بررسی شود

نامه جمعی از نمایندگان مجلس به رئیس قوه قضائیه/ایرادات IPC مجددا بررسی شود جمعی از نمایندگان مجلس دهم و نمایندگان ادوار مجلس و برخی از کارشناسان نفت و گاز و تشکل‌های دانشجویی و حقوقی با ارسال نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه، خواستار بررسی مجدد ایرادات مصوبه دولت درباره الگوی جدید قرارداد‌های نفت و گاز (IPC) توسط این قوه شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از نمایندگان مجلس دهم و نمایندگان ادوار مجلس و برخی از کارشناسان نفت و گاز و تشکل‌های دانشجویی و حقوقی با ارسال نامه‌ای به آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه، خواستار بررسی مجدد ایرادات مصوبه دولت درباره الگوی جدید قرارداد‌های نفت و گاز (IPC) توسط این قوه شدند.

 

در متن این نامه آمده است:

برادر ارجمند آیت الله دکتر رئیسی

رئیس محترم قوه قضائیه

سلام علیکم

استحضار دارید که دو سال پیش دولت پیشنهاد وزارت نفت برای ارائه الگوی قرارداد‌های نفت و گاز را تصویب کرد. این مصوبه به شدت مورد انتقاد افراد شاخص، صاحب نظران، تشکل‌ها و دیده بان شفافیت و عدالت قرار گرفت.

 

به پیشنهاد جمع زیادی از متخصصان این حوزه، جمع بندی تلاش‌های تخصصی را دیده بان به دولت ارجاع داد. به دلیل اهمیت بخش نفت و گاز در توسعه اقتصاد ملی و سابقه استعماری کار با شرکت‌های چند ملیتی که در کودتای ۲۸ مرداد نیز نقش اساسی داشتند. نتایج دلسوزی‌های کارشناسی منتقدان به استحضار مقام معظم رهبری هم رسید. نظرات تقدیمی در تلفیق با نقادی دفتر منجر به تعیین خطوطی جدید با تاکید بر راهبرد‌های پیشین به امر رهبری منجر گردید. بحمدالله استقبال دولت از انتقادات نسبتا خوب بود و جای تقدیر است. چنانکه در رفتاری نیکو مصوبه دو بار به دولت بازگردانده شد و اصلاحات مهمی در آن صورت گرفت.

 

با وجود آن، هنوز مشکلاتی باقی مانده بود که مغایر قوانین بود و می‌توانست در آینده، منشا ابهام و جور و سلطه بیگانه شود. در جهت شفافیت و پایداری عدالت جمعی از صاحب نظران شکایتی را به کلاسه پرونده ۹۵۰۱۱۲۱ تقدیم دیوان عدالت اداری کردند. دیوان در تاریخ ۱۳۹۸/۰۲/۲۳ شکایت را رد کرد. وقتی دادنامه به دست ما رسید که از موعد تجدیدنظرخواهی گذشته بود. از آنجا که از حیث سیاسی، اقتصادی و استقلال طلبی موضوع اهمیت بسیار دارد، ما امضاکنندگان زیر از جنابعالی درخواست می‌کنیم ترتیبی برای رسیدگی به اعتراضاتی که در پیوست این نامه تقدیم می‌شود، مقرر بفرمائید.

با تشکر

رونوشت: برادر ارجمند جناب آقای بهرامی؛ رئیس محترم دیوان عدالت اداری

 

امضاکنندگان این نامه عبارتند از:

احمد توکلی (نماینده ادوار مجلس و رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت)

 

محمد دهقان (نماینده ادوار مجلس و نایب رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت)

 

اصغر ابراهیمی اصل (معاون اسبق وزیر نفت)

 

حسینعلی حاجی دلیگانی، سید ناصر موسوی لارگانی، ابوالفضل ابوترابی، احمد سالک، اکبر ترکی، محمود شکری، سید محمودجواد ابطحی، سید جواد ساداتی نژاد، هدایت خادمی، مجتبی ذوالنوری و محمدعلی پورمختار (نمایندگان مجلس دهم)

 

فرشید فرحناکیان (کارشناس حقوق نفت و گاز)

 

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران

 

سازمان بسیج حقوقدانان

 

تصویر این نامه در ادامه آمده است:

 

نامه جمعی از نمایندگان مجلس به رئیس قوه قضائیه/ایرادات IPC مجددا بررسی شود

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار