سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

دستگیری ۶۷۰ سارق و مالخر در پایتخت

رئیس پلیس پایتخت گفت: با تلاش مأموران پلیس پیشگیری فاتب، ۶۷۰ نفر از سارقان و مالخران دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت در حاشیه طرح رعد ۳۵ در جمع خبرنگاران در ستاد فاتب اظهار داشت: بعد از ۲۰ روز کار اطلاعاتی و در سه روز عملیات ۲۹۱ حکم قضایی اجرا شد و ۶۷۰ نفر از سارقان مالخر و کیف قاپ دستگیر شدند.

 

وی افزود: سارقان، مالخران، سارقان لوازم خودرو، منزل و موتورسیکلت دستگیر شده در قالب ۲۱ باند اقدام به سرقت می‌کردند.

 

وی با بیان اینکه در این مرحله ۲ هزار و ۱۷۰ قلم انواع اموال سرقتی از متهمان کشف شد، ارزش مالی اموال مسروقه مکشوفه را ۹.۵ میلیارد تومان برآورد کرد.

 

وی به کشف ۱۸۲ خودرو و موتورسیکلت در این طرح اشاره کرد و گفت: در مجموع در این مرحله به ۸۸۰ پرونده پلیسی و قضایی رسیدگی شد.

 

سردار رحیمی افزود: ۳ قبضه سلاح جنگی و ۳۴ قبضه سلاح سرد هم از زورگیران کشف شد.

 

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به برخورد با مزاحمان خیابانی و موتورسیکلت‌های سنگین که هنگام شب موجب نا آرامی در بزرگراه‌ها می‌شوند، گفت: شب گذشته ۳۹ دستگاه موتورسیکلت سنگین که صدای ناهنجار تولید کرده و ۱۳ دستگاه خودرو که در خیابان‌های تهران دور دور می‌کردند، توقیف شدند.

 

وی افزود: در ۳۵ مین مرحله از طرح رعد ۳۸ قاچاقچی کالا دستگیر و ۱۳۴ هزار انواع کالای قاچاق کشف شد که در مجموع ۳۰ پرونده تشکیل شد؛ ۳ میلیارد تومان ارزش کالا‌های قاچاق مکشوفه است.

 

سردار رحیمی به کشف ۱۰۸ کیلوگرم انواع موادمخدر در طرح رعد ۳۵ پرداخت و گفت: برخورد با احتکار خودرو در دستور کار ما قرار دارد؛ بر این اساس در ۴۸ ساعت گذشته، ۵ پارکینگ و انبار که بالغ بر ۵۴۰ دستگاه خودروی صفر ساخت کارخانه‌های ایران خودرو و سایپا در آن دپو شده بود، کشف شد.

 

وی با اشاره به اجرای طرح شناسایی و دستگیری دلالان ارزی که به تازگی فعالیت‌های مجرمانه خود را آغاز کردند، افزود: طی ۴۸ ساعت گذشته پلیس امنیت اقتصادی ۲۳ نفر از دلالان ارزی را دستگیر کرد که بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال انواع ارز خارجی از این افراد کشف و ضبط شد.

 

سردار رحیمی به کشف قرص‌های تقویتی منقضی شده و فاسد اشاره کرد و افزود: ۵.۵ میلیون عدد قرص فاسد و تاریخ مصرف گذشته که توسط متهمان در کل کشور عرضه می‌شد و همچنین ۳.۵ تن شیر خشک فاسد از مخفیگاه متهمان کشف شد./ خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار