تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

هرگونه ماجراجویی علیه نفتکش های ایرانی برای عاملان آن پشیمان کننده خواهد بود

سفیر ایران در روسیه تصریح کرد: هرگونه ماجراجویی و اقدام احمقانه علیه شناورها و تانکرهای ایرانی در آبراه های بین المللی، بدون شک برای عاملان آن پشیمان کننده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو امروز (سه شنبه) در رشته توئیتی به زبان روسی در خصوص برخی شنیده ها مبنی بر قصد دولت آمریکا برای ایجاد مزاحمت در مسیر نفتکش های ایرانی نوشت: «نفتکش های ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اصل مبادله تجارت آزاد و نیز تجارت قانونی و مشروع ایران با ونزوئلا در حال حرکت به سمت این کشور  هستند.»

 

جلالی تصریح کرد: «هرگونه ممانعت یا مزاحمت احتمالی برای تردد این کشتی ها از سوی دولت ایالات متحده آمریکا به منزله تحمیل قوانین ملی یک کشور به سایر کشورها و مغایر با اصول توافق شده بین المللی، نقض فاحش قوانین کشتیرانی در آبهای آزاد و تهدید صلح و امنیت بین المللی است.»

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بارها نشان داده که در حراست و ‌ پاسداری از منافع و حیات ملی خود کاملا جدی و مصمم است، تصریح کرد: «هرگونه ماجراجویی و اقدام احمقانه علیه شناورها و تانکرهای ایرانی در آبراه های بین المللی ،بدون شک برای عاملان آن پشیمان کننده خواهد بود».

 

در پی تحرکات آمریکا در ایجاد مزاحمت برای تانکرهای ایرانی حامل سوخت به ونزوئلا، سفیر سوئیس در تهران اخیرا توسط سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران احضار شد.

 

از سوی دیگر محمدجواد ظریف وزیر خارجه نیز نامه ای هشدارآمیز به دبیرکل سازمان ملل نوشت.

 

به گزارش فارس، روز پنجشنبه یک مقام ارشد دولت آمریکا که حاضر به افشای نامش نشد، به خبرگزاری رویترز گفت واشنگتن در حال بررسی اقدامات مناسب برای واکنش نشان دادن به انتقال بنزین توسط ایران به ونزوئلا است.

 

این مقام آمریکایی عنوان کرد که ایالات متحده «اطمینان بالایی دارد» که دولت «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا بهای این بنزین را با چندین تن طلا پرداخت کرده است.

 

پیش از این حجت الله سلطانی سفیر ایران در ونزوئلا و همچنین سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه ایران این گزارش ها را تکذیب کرده بودند.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: کاظم جلالی
مطالب مرتبط
ارسال نظر