عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

حمله دوباره ترامپ به پکن: چین مقصر کشتار جمعی در دنیاست

حمله دوباره ترامپ به پکن: چین مقصر کشتار جمعی در دنیاست رئیس‌جمهور آمریکا در توییتی بار دیگر به چین حمله کرد و مدعی شد «بی‌کفایتی» این کشور باعث کشتار جمعی در سطح جهان شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 20
کد خبر: ۴۳۴۱۶

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا که در تلاش است با مقصر شمردن کشورها و نهادهای بین‌المللی از دولتش بابت قرار گرفتن آمریکا در صدر جدول بیشترین مبتلایان به «کووید-۱۹» سلب مسئولیت کند، بار دیگر در توییتر به چین حمله کرد.   

 

رئیس جمهور آمریکا در پیامی نوشت: «چند دیوانه در چین بیانیه‌ای منتشر کردند که همه را به غیر از چین بابت شیوع کرونا که تا حالا موجب کشته شدن صدها هزار نفر شده مقصر قلمداد می‌کند.  لطفا برای این احمق‌ها توضیح بدهید "بی‌کفایتی چین" بوده که موجب این کشتار جمعی در سراسر جهان شده و نه چیز دیگری.»

 

ترامپ روز دوشنبه در نامه‌ای به سازمان جهانی بهداشت، خواستار بهسازی اساسی و مهم در این سازمان ظرف ۳۰ روز شده بود. وی بار دیگر سازمان جهانی بهداشت را متهم کرد که تحت فشار «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین در خصوص اعلام وضعیت اضطراری ناشی از شیوع ویروس کرونا ادعاهای تماما نادرست و گمراه کننده مطرح کرده است.

 

درخواست وی برای اقدامات تنبیهی علیه سازمان جهانی بهداشت دیروز سه‌شنبه از سوی سایر اعضای این سازمان رد شد و آنها با انجام تحقیق «مستقل و بی‌طرفانه» درباره پاسخ این سازمان به همه‌گیری کرونا موافقت کردند.

 

تهدید جدید ترامپ، تشدید تلاش‌های مکرر وی در مقصر شناختن سازمان جهانی بهداشت و چین در انتشار ویروس کرونا و منحرف کردن توجهات از مسئولیت خود در قبال مهار این ویروس در آمریکا بود که تاکنون بیش از ۹۰ هزار نفر را به کام مرگ کشانده است.

 

کارشناسان بهداشت عمومی متذکر شدند که ترامپ این تهدیدها درباره خروج از سازمان جهانی بهداشت و متوقف کردن کمک مالی به آن را بدون در نظر گرفتن این مسئله که انجام چنین اقدامی نیاز به موافقت کنگره دارد، مطرح کرده است. موافقتی که بسیاری از تحلیل‌گران آن را بعید دانسته‌اند.

 

این کارشناسان در عین حال گفتند که حمله‌های مکرر ترامپ به این نهاد، مانع این سازمان در زمان بحرانی کنونی است و به طور جدی تلاش‌های جهانی را برای مقابله با ویروس به خصوص در کشورهای فقیرتر که به شدت به این سازمان وابسته هستند، مختل می‌کند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار