تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

سازمان ملل خواستار رفع تحریم های آمریکا علیه ایران شد

سازمان ملل خواستار رفع تحریم های آمریکا علیه ایران شد کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا با هدف مقابله با کرونا شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 15
کد خبر: ۴۲۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «میشل باشله»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا با هدف مقابله با کرونا شد.

 

باشله با اشاره به وضعیت ناشی از کرونا تاکید کرده در شرایط فعلی تحریم‌های وضع‌شده توسط آمریکا علیه ایران و ونزوئلا لازم است تا برای نجات جان انسان‌ها برداشته شود.

 

به گفته کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، معافیت‌های اعلام شده از سوی دولت ترامپ برای دسترسی به ترامپ اقلام پزشکی و بشردوستانه «بسیار ضعیف و کم تاثیر» بوده‌اند.

 

شیوع جهانی ویروس کرونا سبب شده تا نه تنها کشورهای مختلف تمام توان داخلی خود را در بخش‌های پزشکی و بهداشتی به کار گیرند بلکه با تاکید بر لزوم همکاری و همیاری جهانی در تامین مایحتاج مورد نیاز برای مقابله با افزایش شیوع این بیماری و درمان مبتلایان در دیگر کشورهای جهان نیز بکوشند.

 

این در حالی است که برقراری تحریم‌ها از سوی آمریکا علیه برخی کشورها از جمله ایران سبب شده تا تهران نتواند بخشی از مایحتاج مورد نیاز خود را برای مقابله با بحران کرونا تامین کند.

 

در این راستا، برخی مقامات جهانی از «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا خواسته‌اند در این شرایط، تحریم‌ها را علیه ایران لغو کند تا تهران بتواند برای تامین مایحتاج دارویی، بهداشتی و غذایی خود به بازارهای جهانی دسترسی داشته باشد.

 

با وجود این درخواست‌ها اما مقامات آمریکایی همچنان به تداوم تحریم‌ها و رفتار خصمانه خود علیه ایران همزمان با شیوع کرونا ادامه می‌دهند.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: میشل باشله
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار