کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

سازمان ملل خواستار رفع تحریم های آمریکا علیه ایران شد

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا با هدف مقابله با کرونا شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 15
کد خبر: ۴۲۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «میشل باشله»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا با هدف مقابله با کرونا شد.

 

باشله با اشاره به وضعیت ناشی از کرونا تاکید کرده در شرایط فعلی تحریم‌های وضع‌شده توسط آمریکا علیه ایران و ونزوئلا لازم است تا برای نجات جان انسان‌ها برداشته شود.

 

به گفته کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، معافیت‌های اعلام شده از سوی دولت ترامپ برای دسترسی به ترامپ اقلام پزشکی و بشردوستانه «بسیار ضعیف و کم تاثیر» بوده‌اند.

 

شیوع جهانی ویروس کرونا سبب شده تا نه تنها کشورهای مختلف تمام توان داخلی خود را در بخش‌های پزشکی و بهداشتی به کار گیرند بلکه با تاکید بر لزوم همکاری و همیاری جهانی در تامین مایحتاج مورد نیاز برای مقابله با افزایش شیوع این بیماری و درمان مبتلایان در دیگر کشورهای جهان نیز بکوشند.

 

این در حالی است که برقراری تحریم‌ها از سوی آمریکا علیه برخی کشورها از جمله ایران سبب شده تا تهران نتواند بخشی از مایحتاج مورد نیاز خود را برای مقابله با بحران کرونا تامین کند.

 

در این راستا، برخی مقامات جهانی از «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا خواسته‌اند در این شرایط، تحریم‌ها را علیه ایران لغو کند تا تهران بتواند برای تامین مایحتاج دارویی، بهداشتی و غذایی خود به بازارهای جهانی دسترسی داشته باشد.

 

با وجود این درخواست‌ها اما مقامات آمریکایی همچنان به تداوم تحریم‌ها و رفتار خصمانه خود علیه ایران همزمان با شیوع کرونا ادامه می‌دهند.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: میشل باشله
ارسال نظر