رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

انقلاب سوم با هدف تثبیت استقلال و محو وابستگی

آیا وقت آن نرسیده که ملت ایران در چهلمین سالگرد بلوغ آمیز خود، پس از مهلت های مکرر به رویکرد وابستگی، و اثبات عدم کارآیی آن، تکلیف موانع عزت و استقلال خود را یکسره و مرتفع نماید و با محو رویکرد وابستگی‌ و ذلت، انقلاب سوم را رقم زند؟
دکتر علی حمزه پور - عضو هئیت علمی دانشگاه
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 07
کد خبر: ۴۳۵۱

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ منادیان و مدافعان رویکرد استقلال و عزت ملی، ناشی از اعتماد به نفس ملی، آن را شرط لازم و بستر ساز برای پیشرفت حقیقی و پیشقراولی و پیشتازی در عرصه های مختلف حیات بشری با تاکید بر علم، فناوری و صنعت میدانند. این رویکرد به ویژه با اتکا به نعمت لایزال دسترسی به آموزه های وحیانی و سنتهای لایتغیر الهی و سبک زندگی برتر اسلامی و نیز فرهنگ غنی ایرانی اسلامی معنا و مفهوم عمیق تری پیدا مینماید.

 

مروجان وابستگی که عموما غرب زدگان حیرت زده و تحصیل کردگان دانشگاههای غربی و به اصطلاح فرنگ رفته یا فرنگ پرست میباشند، تلاش میکنند با ادبیات بزک کرده، تحت عنوان همکاری در نظام جهانی، دهکده جهانی، نظم نوین جهانی، زیست جهانی و ... با احساس حقارت از داشته های ملی، اعتقاد عمیق به توسعه غربی داشته و چون شان و وزن خود را دستیابی به آن جایگاه نمی‌بینند، به ناچار به ریزه خواری و پذیرش نقش حاشیه ای پیرامون آرمانشهر خود را توصیه مینمایند و شرط حیات و توسعه را دریوزگی و وابستگی در مقابل آنها حتی به بهای محو هویت خود و به عنوان تنها شرط بقا میدانند! دقیقا همان رویکرد رسوا، پوسیده و منسوخ پهلوی در قبل از انقلاب اسلامی.

 

انقلاب اسلامی در چهلمین سالگرد تاسیس خود با وجود پیشرفتهای خیره کننده در عرصه های علمی و فناوری و نیز کاربست نمونه آن در حوزه های دفاعی و اثبات کارآمدی آن به ویژه در دوران پرافتخار دفاع مقدس و حضور مقتدرانه در منطقه غرب آسیا، به عنوان ام القرای کشورهای اسلامی در مقابل همه داشته های نظام سلطه، اثبات برتری رویکرد استقلال طلبی در مقابل حداقل پنجاه و چهار سال رویکرد وابسته پهلوی علیرغم همه موانع و تهدیدات جهانی را به نمایش گذارد.

 

بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی نیز علیرغم تحولات عظیم نشات گرفته از فداکاریها و ایثارگریهای ملی، عده ای خودباخته یا نفوذی از همان ابتدا با پدیده استقلال ارتباط برقرار نکردند و اصرار بر هضم در نظام جهانی با پذیرش قواعد ظالمانه آن، همراه با کوتاه آمدن از خطوط قرمز و اعتقادات هویتی، به بهانه توسعه سردادند و عده ای نیز به تاسی از پیر مراد خود؛ امام و رهبری معظم انقلاب، پایبند به اصول انقلاب ماندند و حرکت کشور را بر آن مسیر تنظیم کردند.

 

اکنون یکبار دیگر پس از چهل سال نوبت قضاوت ملت ایران است که کدام رویکرد کشور را به تعالی رسانید و کدام رویکرد، کشور را به بحران می‌کشاند. پیشرفتهای اقتدارآفرین و بازدارنده دفاعی و موشکی در تراز جهانی حاصل کدام رویکرد است و وطن فروشی تدریجی در چارچوب معاهدات ظالمانه بین المللی حاصل کدام رویکرد تعریف میشود. آیا شان ملت ایران تحقیر اخیر نفت در برابر غذا و دارو در برابر اروپا به عنوان فرجام برجام است؟ همان رویکردی که در برابر عراق به مدت ۱۰ سال اتخاذ شد و پس از تضعیف، مورد اشغال قرار گرفت. هیهات من الذله

 

آیا وقت آن نرسیده است که ملت ایران در چهلمین سالگرد بلوغ آمیز خود، پس از مهلت های مکرر به رویکرد وابستگی، و اثبات عدم کارآیی آن، تکلیف موانع عزت و استقلال خود را یکسره و مرتفع نماید و با محو رویکرد وابستگی‌ و ذلت، ( بعد از انقلاب اول در محو استبداد پهلوی و انقلاب دوم در فتح لانه جاسوسی)، انقلاب سوم را رقم زند؟

 

این انقلاب میتواند در لبیک و بیعت مجدد با امام امت با هوشیاری و مطالبه مردمی از دولت، قوه مقننه و قوه قضاییه که در آستانه تحول و تعالی می باشند، در چارچوب ساز و کارهای قانونی و حقوقی، با تاکید‌ بر اولویت کارآمدسازی اقتصادی و کنترل و مقابله با فشارهای اقتصادی خارجی و حفظ آرامش و ثبات نظام اسلامی، در این دوران گذار جلوه گر گردد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار