طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا
همتی در حاشیه جلسه دولت:

تورم به ۲۲ درصد می‌رسد/ بنای جدی برای کنترل نقدینگی داریم

تورم به ۲۲ درصد می‌رسد/ بنای جدی برای کنترل نقدینگی داریم رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه حجم نقدینگی نسبت به سال گذشته بسیار کمتر خواهد شد، گفت: تورم را در حدود ۲۲ درصد کنترل می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 27
کد خبر: ۴۳۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با هدف گذاری ۲۲ درصدی نرخ تورم و علت رسیدن به این نتیجه اظهار داشت: همانطور که می‌دانید یکی از وظایف بزرگ بانک مرکزی مهار و کنترل تورم در کشور است.

 

وی عنوان کرد: در دو سال گذشته به دلیل شوک ناشی از تحریم و اتفاقاتی که در نرخ ارز افتاد، شاهد تورم ناشی از عرضه بودیم و این کار موجب شد تورم‌های دو سال گذشته تورم‌هایی باشد که در مجموعه میانگین سال‌های گذشته ما نبود.

 

رئیس کل بانک مرکزی افزود: خوشبختانه سال گذشته توانستیم به ابزار عملیات بازار باز مجهز شویم و کار‌های اساسی و بنیانی آن را انجام دادیم و مصوبات و ضوابط قانونی آن را تهیه کردیم و اکنون آمادگی داریم ان شاءالله بتوانیم از عملیات بازار باز در بازار پول و سرمایه استفاده کنیم.

 

همتی بیان کرد: در مورد هدف گذاری تورم هم یکی از دلایل اساسی موثر در تورم، حجم نقدینگی است. ما بنای جدی داریم نقدینگی را کنترل کنیم و پیش‌بینی ما این است که با اقدامات دولت محترم و انضباط مالی که متعهد شده برای کسری بودجه از طریق فروش سهام و انتشار اوراق خزانه برعهده بگیرد، مطمئناً پیش‌بینی انجام شده به واقعیت نزدیک خواهد بود.

 

وی افزود: حجم نقدینگی ما حتماً نسبت به سال گذشته بسیار کمتر خواهد شد و تورم را نیز در همین حول و حوش که اعلام کردیم یعنی ۲۲ درصد، ۲ درصد بالای یا پایین کنترل می‌کنیم. خیلی‌ها معتقد بودند بانک مرکزی ریسک بزرگی کرده است، اما نه ریسک بزرگی نیست، اگر قرار باشد تورم هرچه باشد و ما تابعش باشیم، نمی‌شود.

 

رئیس کل بانک مرکزی گفت: وظیفه بانک مرکزی این است که تمام تلاش خود را انجام دهد تا به هدف خود نائل شود. فکر می‌کنم این کار دو حسن دارد؛ یک اینکه بقیه دستگاه‌های اجرایی دولت و همه کسانی که در شکل گیری تورم نقش دارند الزام بیشتری برای رعایت خواهند داشت و نکته دوم اینکه انتظارات تورمی در کشور کاهش پیدا می‌کند. اکنون هم بعد از اعلام بانک مرکزی آثارش را در بازار‌های مختلف می‌بینیم.

 

همتی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین ما مقید هستیم با ابزار‌هایی که در اختیار داریم و اقداماتی که بانک مرکزی در بازار پول خواهد داشت، بتوانیم از طریق کنترل نرخ سود بانکی نرخ تورم را در کشور کنترل کنیم و از حالا تا سال آینده به نرخ‌هایی که به عنوان نرخ هدفگذاری تورمی اعلام کردیم، برسیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار