المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

گفت و گوی تلفنی رییس مجلس ترکیه با قالیباف

گفت و گوی تلفنی رییس مجلس ترکیه با قالیباف روسای مجالس ایران و ترکیه در یک گفت‌وگوی تلفنی برخی تحولات و مسائل منطقه‌ای را مورد بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 29
کد خبر: ۴۴۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی شنتوپ» رییس مجلس ملی ترکیه صبح امروز (۹ خرداد ۹۹) ضمن تماس تلفنی با محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، انتخاب وی به ریاست مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت و درباره تحولات و مسائل منطقه ای با دکتر قالیباف به گفت و گو پرداخت.

 

قالیباف در ابتدای این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره به مشترکات دو کشور گفت: همواره روابطی دوستانه در بالاترین سطح میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه برقرار بوده است.

 

وی در ادامه افزود: مجلس شورای اسلامی از هرگونه اقدامی در جهت گسترش و توسعه مناسبات فی ما بین استقبال و حمایت می‌کند.

 

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت توسعه همکاری های اقتصادی دو کشور افزود: به دلیل اهمیت روابط دو کشور انشاءالله بزودی گروه دوستی-پارلمانی ایران و ترکیه در مجلس شورای اسلامی تشکیل خواهد شد.

 

قالیباف همچنین بر اهمیت تداوم گفت‌وگوی سه کشور ایران، روسیه و ترکیه در چارچوب توافق آستانه درباره سوریه تاکید کرد.

 

روسای مجالس ایران و ترکیه در این گفت‌وگوی تلفنی برخی تحولات و مسائل منطقه ای را مورد بررسی قرار دادند.

 

قالیباف در این گفت‌و‌گو همکاری‌های دو کشور در مباحث منطقه‌ای در جهت برقراری صلح و امنیت پایدار را مهم دانست و بر هم افزایی، اتحاد و یکپارچگی کشورهای اسلامی در برابر توطئه‌های رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

 

«شنتوپ» رییس مجلس ترکیه نیز در این گفت‌و‌گوی تلفنی با تبریک انتخاب قالیباف به ریاست مجلس شورای اسلامی بر آمادگی پارلمان ترکیه برای تقویت و تحکیم مناسبات دوستانه فیمابین در عرصه های محتلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به ویژه ارتباطات پارلمانی تأکید کرد.

 

رییس مجلس ترکیه در بخش دیگری از این گفت و گو ابراز امیدواری کرد با مهار بحران کرونا سطح مراودات اقتصادی و تجاری میان ترکیه و ایران به روال گذشته برگردد.

 

شنتوپ در پایان، اعمال تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد و از رییس مجلس شورای اسلامی برای سفر به ترکیه دعوت رسمی به عمل آورد.

 

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار