اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

کاهش چشمگیر معاملات مسکن در تهران

رئیس اتحادیه مشاوران املاک از کاهش ۵۸ درصدی معاملات مسکن در تهران خبر داد و گفت: معاملات مسکن کشور از ابتدای امسال تا دیروز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۳۹ درصد کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  مصطفی‌قلی خسروی گفت: از ابتدای فروردین 98 تا نهم اردیبهشت در سراسر کشور تعداد قراردادهای خرید و فروش ملک 56 هزار و و780 فقره بود که در مدت مشابه امسال با کاهش 39 درصدی به 34 هزار و 449 فقره رسیده است.

 

وی ادامه داد: از اول فروردین امسال تا دیروز 29 هزار و 46 فقره قرارداد اجاره در سامانه ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با 34 هزار و 10 فقره حدود 15 درصد کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به وضعیت معاملات مسکن تهران گفت: از یکم فروردین تا نهم اردیبهشت 98 تعداد 8973 مبایعه نامه در شهر تهران به امضا رسیده بود. در حالیکه تعداد مبایعات از یکم فروردین تا نهم اردیبهشت امسال 3724 فقره بوده که نشان می‌دهد قراردادهای خرید و فروش 58 درصد کاهش یافته است.

 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه اجاره نامه ها نیز در شهر تهران 50 درصد کاهش یافته است، یادآور شد: در بازه زمانی اول فروردین تا نهم اردیبهشت سال گذشته 9609 اجاره نامه در تهران به امضا رسیده بود در حالی که این تعداد در همین بازه زمانی طی امسال 4789 فقره بوده است.

 

خسروی گفت: معاملات مسکن در اردیبهشت امسال نسبت به زمان شیوع کرونا (اسفند و فروردین) مقداری افزایش یافته اما از یکم تا نهم اردیبهشت امسال نسبت به زمان مشابه سال گذشته تعداد قراردادهای خرید و فروش ملک در کل کشور 25 درصد و در شهر تهران 49 درصد کاهش نشان می‌دهد. اجاره‌نامه‌ها نیز در کل کشور 18 درصد و در شهر تهران 28 درصد افت کرده است.

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر