جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

دستورات رییس جمهور برای مهار آتش سوزی و جلوگیری از حوادث مشابه

رییس جمهور در گفت و گوی تلفنی جداگانه با وزیر دفاع و رییس سازمان محیط زیست بر ضرورت بکار گیری تمام امکانات و تجهیزات برای مهار آتش سوزی در جنگل های استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی روز شنبه در این تماس های تلفنی ضمن آگاهی از آخرین وضعیت آتش سوزی و اقدامات انجام شده برای اطفاء حریق تصریح کرد: لازم است سریعا تمام اقدامات لازم و ضروری با بکار گیری تمامی امکانات و ظرفیت های استان کهگیلویه و بویراحمد و استان های همجوار برای جلوگیری از دامنه آتش سوزی و نیز اطفاء حریق بکار گرفته شود و از ضرر و زیان های بیشتر و تخریب محیط زیست جلوگیری گردد.

 

رییس جمهور همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به گرم شدن هوا و احتمال بروز آتش سوزی های مشابه بایستی پیش بینی ها و برنامه ریزی های لازم اتخاذ گردد تا از تکرار چنین حوادثی در آینده جلوگیری شود.

 

آقایان امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و عیسی کلانتری ریییس سازمان حفاظت محیط زیست در این گفت و گوهای تلفنی با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت آتش سوزی در مناطق  جنگلی استان  کهگیلویه و بویراحمد ، اقدامات انجام شده برای مهار آتش سوزی را تشریح کردند.

 

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار