غیبت قطعی ۶ استقلالی در اصفهان اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی

چگونه می‌توان کم خوابی شبانه را جبران کرد؟

یک متخصص اختلالات خواب درخصوص عوارض کم‌خوابی شبانه افراد و نحوه جبران آن در طول روز توضیحاتی را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا رشیدی متخصص اختلالات خواب درخصوص کاهش زمان خواب در میان افراد جامعه، بیان کرد: آب، غذا و هوا از ارکان ضروری برای حفظ سلامت هر فرد است، البته این سه عنصر در کنار یک عنصر ویژه به نام خواب تکمیل می‌شود. عنصری که این روزها کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و همین امر باعث بروز انواع بیماری‌ها و اختلالات روحی و روانی می‌شود.

 

او با اشاره به اینکه میزان خواب برای یک فرد بالغ ۷ تا ۱۰ ساعت تعریف شده است، گفت: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها میزان خواب و استراحت یک سوم افراد جامعه را خوابی کمتر از ۷ ساعت در طول شبانه‌روز تخمین زده است، که باعث نگرانی است.

 

رشیدی از همه گیری مشکلات خواب در جهان خبر داد و افزود: مشکل و معضل کمبود خواب در سراسر جهان کاملا مشهود است، به نوعی که می‌توان گفت این موضوع میان همه افراد فراگیر شده و حدود ۴۵ درصد جمعیت جهان را تهدید می‌کند. کمبود خواب مشکلاتی از قبیل: تضعیف عملکرد سیستم ایمنی، افسردگی، اضطراب، افزایش فشار خون و افزایش ناگهانی وزن را برای افراد جامعه به دنبال دارد .

 

این متخصص اختلالات خواب با اشاره به اینکه برنامه‌های کاری فشرده و استرس شغلی می‌تواند از عوامل کمبود خواب باشد، ادامه داد: متاسفانه نیمی از اختلالات خواب این روزها به دلیل استرس‌های شغلی و فشرده بودن فعالیت روزمره افراد است.

 

او اظهار کرد: افراد جامعه باید توجه داشته باشند زمان استراحت‌شان در طول شبانه روز به نوسانات الگویی خواب و استراحت مطلوب برسد، خواب ۳۰ تا ۴۰ دقیقه‌ای در طول روز می‌تواند بی خوابی‌های شبانه افراد را جبران کند، اما اگر شرایط برای استراحت ۴۰ دقیقه‌ای طی روز مهیا نبود افراد باید سعی داشته باشند ۷ ساعت خواب کافی را در طول شب حتما داشته باشند.

 

رشیدی در پایان توصیه کرد: به هیچ عنوان چند ساعت قبل از خواب از مواد دخانی، خوراکی‌های کافئین‌دار مانند قهوه و چای استفاده نکنند؛ زیرا کافئین باعث کاهش قابل توجه کیفیت خواب در افراد می‌شود.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار