مدارس قم فردا چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل شد تهران چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل است؟ مترو و اتوبوس در این روز برای زنان تهرانی رایگان شد وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته جزییات و مبلغ جریمه طرح آلودگی هوا جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴

اعلام میزان افزایش حق عائله مندی بازنشستگان کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش ۱۵ درصدی حق عائله مندی بازنشستگان خبر داد و گفت: این افزایش در حقوق خردادماه بازنشستگان پرداخت می شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 31
کد خبر: ۴۴۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، اکبر افتخاری در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه ارائه بیمه نامه‌های تخفیف دار و تخصیصی بیمه ملت به بازنشستگان کشوری گفت: صندوق بازنشستگی یکی از اقدامات بسیار مهمی که برای بازنشستگان در سال جاری انجام داده این است که با افزایش سرانه درمان بازنشستگان از ۶۰ به ۱۴۰ هزار تومان توانسته پوشش تعهدات بیمه تکمیلی را به دو برابر افزایش دهد و همچنین در برخی از موارد، پوشش‌های جدید نیز اجرایی شده است.

 

وی افزود: از اول خرداد بیمه نامه جدید تکمیلی اجرایی شد و بازنشستگان از تسهیلات بیمه درمان برخوردار شدند.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به تفاهم نامه‌ای که با بیمه ملت برای بازنشستگان به امضا رسید، اشاره و تصریح کرد: با همکاری این شرکت بیمه‌ای که در مجموعه صندوق کشوری است و برخی از بازنشستگان نیز سهامدار هستند، بیمه نامه‌هایی طراحی شده مانند بیمه ثالث، بدنه، آتش سوزی، عمر و حوادث و بیمه نامه کرونا که بازنشستگان کشوری با تخفیف و تخصیص از این بیمه‌ها برخوردار می‌شوند.

 

افتخاری گفت: البته ۲۰ درصد باید پیش پرداخت اولیه داشته باشند و مابقی اقساط را طی ۱۲ ماه پرداخت کنند.

 

وی در خصوص خدمات دندانپزشکی اظهار داشت: بیمه خدمات تکمیلی (خدمات دست دندان) را اضافه کرده‌ایم و در حوزه بیمه ملت نیز قصد داریم در حوزه دندانپزشکی نیز خدماتی را به بازنشستگان ارائه کنیم که در آن به سمت ارزان کردن خدمات پیش می‌رویم.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش ۱۵ درصدی حق عائله مندی خبر داد و گفت: این افزایش در حقوق خردادماه برای بازنشستگان ارائه می‌شود و مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت نیز واریز می‌شود.

 

افتخاری در پاسخ به این سوال که آیا حقوق بازنشستگان برای زندگی آنان کافی است یا خیر؟ خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم سطح حقوق بازنشستگان را افزایش دهیم چرا که حقوق فعلی، هزینه‌های زندگی آنان را تأمین نمی‌کند و البته تمام ارکان دولت این دغدغه را دارند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار