مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد

اجرای طرح ترافیک پایتخت از ۱۷ خرداد

معاون بهداشت وزیر بهداشت اعلام کرد: قرار است طرح های ترافیکی تهران از ۱۷ خرداد دوباره اجرا شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 31
کد خبر: ۴۴۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا رییسی روز یکشنبه در نشست خبری ویدیو کنفرانس که از وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه در زمینه طرح ترافیک مشکلاتی در ایام کرونا وجود دارد، گفت: زیرساخت‌های حمل و نقل عمومی در پایتخت خوب نیست که البته شهرداری تهران قول داده تا ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش یافته و نظارت جدی بر استفاده از ماسک در مترو و اتوبوس انجام شود.

 

 طرح های ترافیک تهران از ۲۳ فروردین و به دلیل شیوع کرونا با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا لغو شد.

 

پس از آن در چند مرحله قرار بود که این طرح ها پس از تعیطلات عید فطر دوباره اجرایی شود که نهایتا با تماس وزیر بهداشت با شخص شهردار تهران این موضوع دوباره به تعویق افتاد.

 

۲ طرح «ترافیک» و «کنترل آلودگی هوا» (زوج و فرد سابق یا حلقه دوم طرح ترافیک) در محدوده مرکزی شهر تهران به طور معمول اجرا می‌شد که پس از شیوع کرونا و به واسطه رعایت فاصله اجتماعی و با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا لغو شد تا شهروندان کمتر از وسائل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

 

پس از لغو این طرح مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از افزایش ترافیک بین ۴۲ درصد تا ۱۶۷ درصد در برخی ایام در هسته مرکزی شهر خبر داد و گفت: معتقدم که این مسئله در شیوع ویروس کرونا در حوزه مرکزی شهر موثر بوده است.

 

شرط ورود به «ترافیک» و «کنترل آلودگی هوا» که مالکان خودروها جریمه نشوند، ثبت‌نام مالک و مشخصات خودرو در سامانه تهران من و شارژ حساب شهروندی است.

 

محدوده طرح ترافیک از شمال به خیابان مطهری، از جنوب به خیابان شوش، از غرب به خیابان کارگر و از سمت شرق به خیابان‌های شریعتی و ۱۷ شهریور است و از سوی دیگر طرح کنترل آلودگی هوا نیز از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی(ع)، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه‌های نواب و چمران محدود می‌شود.

 

منبع: ایرنا

کلمات کلیدی: طرح ترافیک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار