مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند

مشمولانی که کد بورسی ندارند، چگونه سهام خود را بفروشند؟

درحالیکه امکان فروش۳۰ درصد سهام عدالت برای مشمولان این سهام که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده‌اند فراهم شده است، تعدادی از این مشمولان هنوز کد بورسی ندارند تا بتوانند اقدام به فروش سهام خود کنند که این افراد برای فروش سهام عدالت خود باید به بانک‌ها مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 01
کد خبر: ۴۴۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، علاوه بر اینکه امکان فروش سهام عدالت از طریق بانک‌ها از ششم خرداد ماه فراهم شده است، مشمولان سهام عدالت از روز گذشته نیز می‌توانند ۳۰ درصد سهام خود را از طریق کارگزاری‌ها بفروشند.

 

شرکت‌های کارگزاری به طور روزانه سفارش‌های فروش را تا سقف ۳۰ درصد کل ارزش سبد دریافت و تا ساعت ۱۴ به سپرده‌گذاری مرکزی ارسال می‌کنند.

 

سمات نیز این دارایی‌ها را در کد کارگزاری تجمیع می‌کند و این شرکت‌ می‌تواند در روز کاری بعد به قیمت پایانی همان روز و در ساعت ۱۲:۴۵ تا ۱۴ عرضه کند.

 

بر این اساس، فعلا امکان فروش مستقیم از طریق سیستم معاملات آنلاین وجود ندارد و همه کارگزاری‌ها سایت فروش سهام عدالت را راه اندازی خواهند کرد.

 

در این میان، مشمولانی هستند که قصد دارند سهام عدالت خود را بفروشند اما کد بورسی ندارند. بر این اساس این افراد چنانچه برای فروش سهام خود عجله دارند باید به بانکی که شماره شبای آن را در سامانه سهام عدالت (samanese.ir) وارد کرده‌اند، مراجعه و نسبت به فروش ۳۰ درصد سهام خود کنند.

 

زمانی که فرد برای فروش سهام خود به بانک مراجعه می‌کند، نیازی به ارائه کد بورسی ندارد و فقط باید کد ملی ارائه دهد. البته سهام‌دار در تعیین ۳۰ درصد نقشی ندارد و انتخاب آن بر عهده بانک است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار