هشدار امشب هواشناسی؛ فعالیت سامانه بارشی جدید در ۲۶ استان واریز کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ معمای مولکولی انیشتین حل شد دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز وزارت علوم بازداشت دانشجویان در اجتماعات دانشگاه‌ها را شایعه‌سازی اعلام کرد نفوذ سردچال و یخ زدن ایران حقیقت دارد؟ تعیین ضرب‌الاجل برای متهم پرونده رضایت خودرو تصمیم وزارت آموزش و پرورش بر بازنگری و تغییر برنامه درسی پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی دانشگاه تهران: شب قبل از حادثه پسرم گفت پدر تاکنون تو خرجی مرا دادی، اما الان کار پیدا کردم و می‌توانم خرجم را تامین کنم/ این حادثه ما را در شوک و اندوه عمیقی فرو برده هشدار نارنجی در برخی از مناطق کشور؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور رئیس سابق دانشگاه تهران ادعای جمع آوری کیوسک پلیس را رد کرد تکذیب فضاسازی‌های رسانه‌های معاند/ پلیس: اغتشاش در دهدشت صحت ندارد فرمانده انتظامی تهران بزرگ: کیوسک پلیس محل قتل دانشجو به درخواست دانشگاه تهران برچیده شد شهادت مامور پلیس آگاهی هرمزگان در حین بازسازی صحنه قتل ثبت شکایت رسمی از قاتلان امیرمحمد خالقی و مخلان تجمع شب گذشته دانشجویان

تست « آنتی بادی» معیار تشخیص کرونا نیست

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه تست سرولوژی یا آنتی‌بادی صرفاً کاربرد تحقیقاتی دارد، گفت: از همکاران و مردم تقاضا دارم که اصلاً از تست سرولوژی به‌عنوان معیار تشخیصی استفاده نکنند‌.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 04
کد خبر: ۴۴۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر قاسم جان بابایی با بیان اینکه از نخستین روزهای تشخیص کرونا در کشور، کمیته علمی با حضور بیش از 40 نفر از اساتید و متخصصان رشته‌های مختلف پزشکی تشکیل شد، اظهار داشت: تا کنون 6 دستورالعمل تشخیص و درمان کرونا در کشور تدوین و ابلاغ شده است. در روزهای اول شیوع کرونا ویروس در دنیا، سروصداهای زیادی شد که فلان دارو در درمان کووید19 مؤثر است اما مطالعاتی در همان کشورهایی که این داروها را توصیه کرده بودند، انجام شد که اثربخشی دارو را زیر سؤال برد.

 

وی افزود: در جلسات کمیته علمی ستاد ملی کرونا که هفتگی برگزار می‌شود، به این نتیجه رسیده‌ایم که در بهبودی بیماران، هیچ چیزی مهم‌تر از مراقبت صحیح نیست و خوشبختانه سطح پزشکی ایران، در دنیا زبانزد است و جامعه پزشکی کشور، بسیار توانمند هستند.

 

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: هنوز هیچ روش قطعی برای درمان کووید19 وجود ندارد و برای ما، شرح‌حال، سابقه تماس با بیماران مبتلا و تست‌های مولکولی مبناست و با صراحت می‌گویم که تست سرولوژی یا آنتی‌بادی که ممکن است هزینه‌های هنگفتی برای مردم ایجاد کند، صرفاً کاربرد تحقیقاتی و اپیدمیولوژی دارد و تا کنون جایگاه تشخیصی این تست هنوز ثابت نشده است.

 

جان‌بابایی تأکید کرد: از همکارانم و مردم تقاضا دارم که اصلاً از تست سرولوژی به‌عنوان معیار تشخیصی استفاده نکنند. سابقه تماس با بیماران، علائم بیماری و تست مولکولی، مؤثرترین روش تشخیص کووید19 هستند. مبنای کار ما در پروتکل درمانی برای مراقبت در قرنطینه، در افراد پرخطر و همچنین موارد بستری، استفاده از داروی کلروکین است.

 

وی اضافه کرد: پزشکان می‌توانند از داروهای ضدویروسی بر اساس پروتکل درمانی کشور، به‌صورت ترکیبی استفاده کنند و خوشبختانه تمام داروهای ضدویروس که در پروتکل‌های استاندارد دنیا و ایران وجود دارد، در کشور و بیمارستان‌ها در دسترس قرار دارد.

 

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ممکن است مردم در فضای مجازی یا برخی سایت‌ها از تبلیغات داروهای چند ده و چند صد میلیون تومانی برای کرونا، مطالبی بخوانند که باید صریح بگویم که اثربخشی این داروها برای درمان کووید19 اصلاً ثابت شده نیست.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار