موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

تست « آنتی بادی» معیار تشخیص کرونا نیست

تست « آنتی بادی» معیار تشخیص کرونا نیست معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه تست سرولوژی یا آنتی‌بادی صرفاً کاربرد تحقیقاتی دارد، گفت: از همکاران و مردم تقاضا دارم که اصلاً از تست سرولوژی به‌عنوان معیار تشخیصی استفاده نکنند‌.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 04
کد خبر: ۴۴۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر قاسم جان بابایی با بیان اینکه از نخستین روزهای تشخیص کرونا در کشور، کمیته علمی با حضور بیش از 40 نفر از اساتید و متخصصان رشته‌های مختلف پزشکی تشکیل شد، اظهار داشت: تا کنون 6 دستورالعمل تشخیص و درمان کرونا در کشور تدوین و ابلاغ شده است. در روزهای اول شیوع کرونا ویروس در دنیا، سروصداهای زیادی شد که فلان دارو در درمان کووید19 مؤثر است اما مطالعاتی در همان کشورهایی که این داروها را توصیه کرده بودند، انجام شد که اثربخشی دارو را زیر سؤال برد.

 

وی افزود: در جلسات کمیته علمی ستاد ملی کرونا که هفتگی برگزار می‌شود، به این نتیجه رسیده‌ایم که در بهبودی بیماران، هیچ چیزی مهم‌تر از مراقبت صحیح نیست و خوشبختانه سطح پزشکی ایران، در دنیا زبانزد است و جامعه پزشکی کشور، بسیار توانمند هستند.

 

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: هنوز هیچ روش قطعی برای درمان کووید19 وجود ندارد و برای ما، شرح‌حال، سابقه تماس با بیماران مبتلا و تست‌های مولکولی مبناست و با صراحت می‌گویم که تست سرولوژی یا آنتی‌بادی که ممکن است هزینه‌های هنگفتی برای مردم ایجاد کند، صرفاً کاربرد تحقیقاتی و اپیدمیولوژی دارد و تا کنون جایگاه تشخیصی این تست هنوز ثابت نشده است.

 

جان‌بابایی تأکید کرد: از همکارانم و مردم تقاضا دارم که اصلاً از تست سرولوژی به‌عنوان معیار تشخیصی استفاده نکنند. سابقه تماس با بیماران، علائم بیماری و تست مولکولی، مؤثرترین روش تشخیص کووید19 هستند. مبنای کار ما در پروتکل درمانی برای مراقبت در قرنطینه، در افراد پرخطر و همچنین موارد بستری، استفاده از داروی کلروکین است.

 

وی اضافه کرد: پزشکان می‌توانند از داروهای ضدویروسی بر اساس پروتکل درمانی کشور، به‌صورت ترکیبی استفاده کنند و خوشبختانه تمام داروهای ضدویروس که در پروتکل‌های استاندارد دنیا و ایران وجود دارد، در کشور و بیمارستان‌ها در دسترس قرار دارد.

 

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ممکن است مردم در فضای مجازی یا برخی سایت‌ها از تبلیغات داروهای چند ده و چند صد میلیون تومانی برای کرونا، مطالبی بخوانند که باید صریح بگویم که اثربخشی این داروها برای درمان کووید19 اصلاً ثابت شده نیست.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: قاسم جان بابایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار