سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

توقف آزمایش داروهای ضد مالاریا و ایدز برای درمان کرونا

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد آزمایش داروی ضد مالاریای هیدروکسی کلروکین و ترکیب دو داروی ضد ویروس ایدز را برای درمان بیماران کووید-۱۹ بستری‌شده متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته اجرایی بین‌المللی کارآزمایی «یگانگی» (Solidarity) سازمان جهانی بهداشت درباره درمان‌های بیماری کووید-۱۹ می‌گوید با توجه به شواهد موجود درباره مقایسه هیدروکسی کلروکین با درمان استاندارد و ترکیب دو داروی ضد ایدز لوپیناویر/ریتوناویر با درمان استاندارد، توصیه کرده است این دو بخش این کارآزمایی متوقف شود.

 

نتایج این کارآزمایی مقدماتی نشان داد هیچکدام از این دو گزینه دارویی باعث کاهش در میزان‌ مرگ‌ومیر بیماران بستری‌شده کووید-۱۹ در مقابل مراقبت استاندارد نمی‌شوند.

 

نتایج مقدماتی شواهد درباره افزایش مرگ‌ومیر در بیمارانی که این داروها را دریافت می‌کردند، هم به دست نداده است. اما برخی از نشانه‌ها درباره ملاحظات درباره ایمنی این داروها بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در کارآزمایی‌های دیگر درباره آنها به دست آمده است.

 

البته این تصمیم فقط برای بیماران بستری‌شده کووید-۱۹ در کارآزمایی یگانگی گرفته شده است و بر سایر بررسی‌هایی که این داروها در بیماران بستری‌نشده یا برای پیشگیری پیش یا پس از در معرض قرار گرفتن به ویروس کرونا ارزیابی می‌کنند، تاثیری ندارد.

 

قبلا یک بررسی در آمریکا و کانادا هم نشان داده بود که هیدروکسی کلروکین در پیشگیری از عفونت با ویروس کرونا در افرادی که در تماس بیماران کووید-۱۹ بوده‌اند، تاثیر نداشته است. همچنین نتایج یک بررسی در آمریکا نشان داده بود که ترکیب این دو داروی ضد ویروس ایدز در درمان بیماران بدحال کووید-۱۹ بی‌تاثیر هستند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر