سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

میزان فرار مالیاتی در کشور چقدر است؟

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت که میزان فرار مالیاتی در اقتصاد کشور ۶۰ تا ۷۰ هزارمیلیارد تومان پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه و در جریان بررسی مسائل اقتصادی کشور گفت: امروز اولویت اصلی در کشور، اصلاح ساختار اقتصادی است. در این حوزه ماموریت‌های وزارت اقتصاد حائز اهمیت و واجد جایگاه ویژه است. یکی از محورهای مهم اصلاح ساختار نیز مولد سازی دارایی‌های دولت است که از ماموریت‌های وزارت اقتصاد به شمار می‌رود. لذا وزارت اقتصاد باید برنامه مشخص خود را برای مولد سازی دارایی‌های دولت اعلام کند. در حال حاضر بیش از ۷ هزار هزار میلیارد تومان دارایی‌های دولت است که اگر ۱۰ درصد آن مولد سازی شود بخش عمده‌ای از مشکلات دولت حل خواهد شد.

 

پورابراهیمی ادامه داد: انتظار ما از وزیر اقتصاد و تیم اقتصادی اجرای طرح جامع مالیات است و این که جلوی فرار سرمایه گرفته شود فرار سرمایه در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت توجه به ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی گفت: در مجلس دهم مالیات بر عایدی و مجموع درآمد را مورد بررسی قرار دادیم و از وزارت اقتصاد هم انتظار همراهی می‌رفت ولی آنها به سمت مالیات بر فعالیت‌های اختلال زا رفتند و نهایتا چیزی به عنوان پیشنهاد دولت به مجلس ارائه نشد.

 

پورابراهیمی با اشاره به تهدیدات بازار سرمایه گفت: شرکت‌های وابسته به بانک‌های دولتی باید واگذار شوند چرا بانک ملی مجموعا سرمایه گذاری توسعه ملی و بانک سپه مجموعه سرمایه گذاری امید را واگذار نمی‌کند.

 

نماینده مردم کرمان در پایان خواستار عرضه سهام‌ شرکت‌های دولتی باقی مانده و همچنین واگذاری شرکت‌های متعلق به بانک‌های دولتی شد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار