میزان فرار مالیاتی در کشور چقدر است؟-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

میزان فرار مالیاتی در کشور چقدر است؟

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت که میزان فرار مالیاتی در اقتصاد کشور ۶۰ تا ۷۰ هزارمیلیارد تومان پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه و در جریان بررسی مسائل اقتصادی کشور گفت: امروز اولویت اصلی در کشور، اصلاح ساختار اقتصادی است. در این حوزه ماموریت‌های وزارت اقتصاد حائز اهمیت و واجد جایگاه ویژه است. یکی از محورهای مهم اصلاح ساختار نیز مولد سازی دارایی‌های دولت است که از ماموریت‌های وزارت اقتصاد به شمار می‌رود. لذا وزارت اقتصاد باید برنامه مشخص خود را برای مولد سازی دارایی‌های دولت اعلام کند. در حال حاضر بیش از ۷ هزار هزار میلیارد تومان دارایی‌های دولت است که اگر ۱۰ درصد آن مولد سازی شود بخش عمده‌ای از مشکلات دولت حل خواهد شد.

 

پورابراهیمی ادامه داد: انتظار ما از وزیر اقتصاد و تیم اقتصادی اجرای طرح جامع مالیات است و این که جلوی فرار سرمایه گرفته شود فرار سرمایه در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت توجه به ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی گفت: در مجلس دهم مالیات بر عایدی و مجموع درآمد را مورد بررسی قرار دادیم و از وزارت اقتصاد هم انتظار همراهی می‌رفت ولی آنها به سمت مالیات بر فعالیت‌های اختلال زا رفتند و نهایتا چیزی به عنوان پیشنهاد دولت به مجلس ارائه نشد.

 

پورابراهیمی با اشاره به تهدیدات بازار سرمایه گفت: شرکت‌های وابسته به بانک‌های دولتی باید واگذار شوند چرا بانک ملی مجموعا سرمایه گذاری توسعه ملی و بانک سپه مجموعه سرمایه گذاری امید را واگذار نمی‌کند.

 

نماینده مردم کرمان در پایان خواستار عرضه سهام‌ شرکت‌های دولتی باقی مانده و همچنین واگذاری شرکت‌های متعلق به بانک‌های دولتی شد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار