تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت دارویی و بهداشتی کشور

ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت دارویی و بهداشتی کشور رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی ما را از خام فروشی دور می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو در مراسم افتتاح نخستین فاز شهرک تولید مواد موثره دارویی خاورمیانه گفت: همیشه وقتی به عنوان مسوول و خادم برای قدردانی از زحمات تولید کننده حضور پیدا کنیم احساس شعف می‌کنیم، امروز در زمینه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی گام‌های عملی را مشاهده می‌کنیم.

 

شانه‌ساز افزود: ما کشوری هستیم که منابع زیادی داریم و یکی از این ذخایر مشتقات نفتی است و رهبری نیز تاکید دارند که از خام‌فروشی فاصله بگیریم، که امروز شاهد گامی در راستای پرهیز از خام فروشی مشتقات نفتی هستیم.

 

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: ما به عنوان یک کشور وابسته امروز به کشور تولید کننده ماسک و اقلام بهداشتی تبدیل شدیم، وزیر بهداشت جزو معدود وزارایی است که شخصا در زمینه تولید مواد اولیه دارویی تجارب کافی دارد، وی از زمانی که معاون سازمان برنامه و بودجه بود با گروه‌های مختلف داخلی و خارجی برای رفتن به سمت تولید و ایجاد حلقه‌های تولید برنامه‌ریزی می‌کرد.

 

وی گفت: اقتصاد مقاومتی و استقلال اقتصادی در این بخش حضور پیدا می‌کند و از کشور صادر کننده نفت خام به کشوری تبدیل خواهیم شد که دنیا به ما وابسته می‌شود و باید از این مزیت‌ها در این بخش استفاده کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار