ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

6 نکته درباره فواد حسین، وزیرامورخارجه جدید عراق

فواد حسین، با کسب رای اعتماد لازم از پارلمان عراق به عنوان وزیرامورخارجه دولت این کشور منصوب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۳۴

شکایت نمایندگان مجلس از وزیر دارایی عراق به علت هدر دادن اموال ...

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از کشمکش های زیاد بر سر تکمیل کابینه در عراق، سرانجام پارلمان عراق با حضور 247 عضو از مجموع 329 عضو خود، نهایتا به فواد حسین به عنوان وزیر امور خارجه جدید عراق رای اعتماد داد. با توجه به سوابق و همسویی کامل فواد حسین با مقامات کردستان عراق به خصوص مسعود بارزانی، وی به عنوان یکی از مهره های اصلی این اقلیم در دولت الکاظمی محسوب می شود. این انتخاب واکنش های زیادی هم به همراه داشته است. باسم الخشان ، نماینده مستقل پارلمان، رای دادن به فواد حسین را «فسق و فجور سیاسی» توصیف کرده بود یا هوشیار عبدالله از نمایندگان کرد پارلمان عراق و از جنبش تغییر(گوران) رای اعتماد به فواد حسین را یک توهین به مجلس این کشور تلقی کرده است.

 

در ادامه به بیان 6 نکته درباره فواد حسین، وزیر امورخارجه جدید عراق می پردازیم:

 

1- فواد حسین، متولد خانقین است و سال های زیادی در هلند زندگی کرده و احتمالا دوتابعیتی است. وی از کردهای فیلی است که بخش بزرگی از آن ها شیعه هستند (خود او در مصاحبه با آفاق تائید کرده از خانواده شیعه است)

 

2- دارای دکترای روابط بین الملل از دانشگاه‌های هلند است. وی به زبان های عربی، انگلیسی و هلندی مسلط است.

 

3- فواد حسین، زمزمه هایی در مورد یهودی بودن همسر او وجود داشته ولی خودش این موضوع را تکذیب می کند و اعلام کرده همسرش هلندی و پروتستان است.

 

4- سال ها رئیس دفتر مسعود بارزانی و از بزرگان پارت دموکرات بوده و نکته قابل تامل اینکه وی از حامیان جدی همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق بود. وی سه سال و نیم پیش درباره برگزاری همه پرسی استقلال کردستان عراق گفته بود :" «هیچ وقت بخشی از عراق نبوده ایم که بخواهیم از آن جدا شویم!»

 

5- سال ۲۰۱۸ به عنوان نامزد رئیس جمهوری با برهم صالح رقابت داشت که لحظه آخر وقتی شکستش مسجل شده بود، از رقابت کنار کشید.

 

6- فواد حسین در دولت عادل عبدالمهدی، وزیر اقتصاد بود و در این برهه، اختصاص مبلغ 450 میلیون دلار در ماه های مارس و آوریل سال جاری به نام اقلیم کردستان از طرف حسین، یکی از نشانه های وفاداری وی به حزب دمکرات کردستان عراق به حساب می آید.

 

لازم به ذکر است، پس از تعیین فواد حسین به عنوان وزیر خارجه، وزرای خارجه کویت، بحرین و اردن طی تماسی تلفنی با او ، منصب جدیدش را تبریک گفتند.طبق گزارش ساحات التحریر، وزیر خارجه کویت از فواد حسین برای سفر به این کشور دعوت کرده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار