لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

تهدیدات ترامپ موجب اتحاد ایران و ونزوئلا شده است

توانایی ایران در واکنش نشان دادن در خلیج فارس به هرگونه تصمیم دولت ترامپ در توقیف نفتکش‌های ایرانی عازم ونزوئلا، برای بازداشتن ترامپ از یک چنین تصمیمی کافی بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۴۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» روز یکشنبه در یادداشتی در زمینه تاثیر منفی فشارهای حداکثری دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بر ایران و ونزوئلا که منجر به نزدیک شدن بیشتر آن‌ها به هم شده نوشت، این فشار موجب اتحاد بیشتر آن‌ها برای شرمنده کردن آمریکا شد.

 

این روزنامه با اشاره به انتقال بنزین ایران از سوی پنج نفتکش ایرانی به ونزوئلا در روزهای گذشته نوشت که ایران علاوه بر این، قطعات یدکی و مهندسان خود را برای تعمیر پالایشگاه‌های ونزوئلا به این کشورفرستاد. در حالی که دولت ترامپ سعی در توقف این نفتکش‌ها با استفاده از تهدید به تحریم‌ها داشت، اما بعدا تصمیم گرفت تا مانعی برای نفتکش‌های ایرانی ایجاد نکند زیرا ایران قول تلافی داده بود.

 

به نوشته این روزنامه، توانایی ایران در واکنش نشان دادن در خلیج فارس در ماه‌های قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برای بازداشتن ترامپ از یک چنین تصمیمی کافی بود.

 

واشنگتن پست در ادامه نوشت که نتیجه این اقدام یک پیروزی تبلیغاتی برای حکومت‌های ایران و ونزوئلا بود که هیچ نشانه ای از تسلیم برابر فشارهای ایالات متحده یا تسلیم شدن برابر ناآرامی‌های داخلی نشان نمی‌دهند. «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا حتی گفته که وی به زودی به تهران سفر خواهد کرد. او اخیراً نیز «طارق الیسامی» متحد اصلی ایران را به عنوان وزیر نفت منصوب کرد.

 

این روزنامه در خاتمه نوشت: مقامات آمریکا می‌گویند که ارسال منظم بنزین ایران به ونزوئلا را تحمل نمی کنند و مشخص نیست که تهران توانایی ادامه این مسیر را خواهد داشت، اما اتحاد تقویت شده بین دو کشور نشان دهنده بی تاثیری سیاست های ترامپ در تغییر نظام در این دو کشور است.

ارسال نظر
آخرین اخبار