آخرین وضعیت تردد در مرز‌های شلمچه و چذابه جزییات تغییر در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای از زبان سخنگوی دولت چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود

چالش ترامپ با تداوم اعزام نفتکش های ایرانی به ونزوئلا

چالش ترامپ با تداوم اعزام نفتکش های ایرانی به ونزوئلا یک رسانه عرب زبان با اشاره به تداوم اعزام نفتکش های ایرانی به ونزوئلا به واکاوی آن پرداخته و از تنگنایی که ترامپ و دولتش بدان در این زمینه گرفتار شده، پرده برداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، رای الیوم در مطلبی با عنوان« سه نفتکش ایرانی ماهانه عازم ونزوئلا می شوند و دیگری در راه بنادر سوریه؛ آیا آمریکایی هایی مانع آن خواهند شد یا ترامپ مجددا این اهانت را هضم خواهد کرد» آورده است: پس از موفقیت پنج نفتکش ایرانی در ورود به ونزوئلا و تخلیه محموله هایشان در چند هفته قبل، در چالشی جدید برای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و دولتش، ایران ماهانه تصمیم به اعزام سه نفتکش حامل بنزین به ونزوئلا گرفته است.

 

این رسانه آورده است: ایران که تا سال گذشته، کشوری وارد کننده از حیث فرآورده های نفتی بود؛ پس از راه اندازی فاز سوم پالایشگاه بزرگ «ستاره خلیج فارس» که دارای ظرفیتی روزانه ۳۵۰ هزار بشکه است ، اکنون مازاد بنزینی درحدود ۱۷۲ هزار بشکه در روز دارد.

 

رای الیوم در ادامه می نویسد: این گام ایران در قبال ونزوئلا از دو بُعد دارای اهمیت است؛ نخست، بُعد سیاسی در شکستن تحریم آمریکا علیه ایران و ونزوئلا و اثبات ناتوانی آمریکا در انجام تهدیداتش. دوم، بُعد تجاری که ایران  ۹ تُن طلا به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار به عنوان بهای این محموله ها به دست می آورد و علاوه بر آن قراردادهای تجاری دیگری در جریان سفر چند روز آینده نیکلاس مادورو به تهران به امضا خواهد رسید.

 

تهدیدات ترامپ علیه ایران مصداق ضرب المثل«صدای سنگِ آسیاب را می شنوم ولی آردی نمی بینم» است

این رسانه نوشت: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تهدید کرده است که دولتش به ایران اجازه شکستن تحریم ونزوئلا را نخواهد داد و تحریم هایی علیه شرکت های حمل و نقل ایرانی و هر طرفی که با آن همکاری کند، اعمال می کند؛ اما این تهدیدات احتمالا همانند قبل توخالی و مصداق ضرب المثل«صدای سنگِ آسیاب را می شنوم ولی آردی نمی بینم» است. علاوه بر آن تحریم در نهایت به نفع ایران شده و آنرا به خودکفایی اقتصادی رسانده و توان بازدارندگی نظامی آنرا تقویت کرده و موجبات نگرانی آمریکا و رژیم اسرائیل را فراهم آورده است.

 

رای الیوم آورده است: فرآورده های نفتی ایران به سوی بنادر ونزوئلا و سوریه سرازیر می شود و ترامپ رئیس جمهور آمریکا و دولتش را در تنگنا قرار می دهد و با تکیه بر ارزهای محلی یا طلا و فلزات دیگر، ضربه مهلک دیگری به دلار آمریکا در  نظام مبادله در معاملات تجاری، وارد می شود.

 

این رسانه در پایان می نویسد: به اختصار می توان گفت که تحریم های اقتصادی آمریکا به سرعت اثر خود را از دست می دهد و مسخره شده است و همین موضوع درباره تهدیدات توخالی آمریکا هم صادق است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار