غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

قدردانی رئیس جمهور ونزوئلا از کمک‌های بشردوستانه ایران، چین، روسیه و کوبا

رئیس‌جمهور ونزوئلا با قدردانی از کمک‌های بشردوستانه ایران، چین، روسیه و کوبا به این کشور، آنها را دوستان واقعی ونزوئلا خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  همزمان با تشدید فشارهای آمریکا به دولت قانونی ونزوئلا و حمایت‌های واشنگتن از «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا در یک سخنرانی به تمجید از ایران، روسیه، چین و کوبا پرداخت.

 

 مادورو در این سخنرانی که تلویزیون این کشور آن را پخش کرد، گفت: «کمک انسان‌دوستانه چین، روسیه، ایران و کوبا (به ونزوئلا) در حال انجام شدن است. آنها دوستان واقعی (ونزوئلایی‌ها) هستند».

 

نیکلاس مادورو در این سخنرانی از وعده قبلی آمریکا برای کمک ۲۰ میلیون دلاری آمریکا به ونزوئلا خبر داد و گفت: «اما حتی یک دلار هم (از طرف واشنگتن) کمک نشد».

 

تمجید رئیس‌جمهور ونزوئلا از حمایت‌های ایران، روسیه، چین و کوبا در شرایطی صورت گرفته که او پیشتر اعلام کرد که به زودی برای امضای توافقات همکاری در بخش انرژی و دیگر بخش‌ها به ایران سفر خواهد کرد.

 

مادورو در سخنرانی که یک روز بعد از ورود پنجمین و آخرین نفتکش حامل سوخت و تجهیزات ایران به بندر ونزوئلا ایراد شده بود، گفت: «من موظف هستم که شخصاً برای تشکر از این مردم به ایران سفر کنم».

 

به رغم فشارها و تهدیدهای آمریکا، نفتکش‌های «کلاول»، «فاکسون»، «فورچون»، «فارست» و «پتونیا» اخیرا محموله‌های سوخت و تجهیزات ایران را به ونزوئلا تحویل دادند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار