دیدار فرماندهان عالی نیرو‌های مسلح با رئیس مجلس-راهبرد معاصر
تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور منصوب شد + جزئیات وزیر دفاع بر استمرار پشتیبانی ایران از محور مقاومت تاکید کرد استاندار گلستان انتخاب شد مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد

دیدار فرماندهان عالی نیرو‌های مسلح با رئیس مجلس

جمعی از فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح کشور در دیدار با دکتر قالیباف، انتخاب او به ریاست مجلس شورای اسلامی را تبریک گفتند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح کشور در دیدار با دکتر قالیباف، انتخاب او به ریاست مجلس شورای اسلامی را تبریک گفتند. سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح؛ سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران؛ امیر سرلشکر موسوی، فرمانده کل ارتش؛ سردار سرلشکر غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)؛ سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی و جمعی دیگر از فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح کشور، عصر امروز (دوشنبه ۱۹ خردادماه)، با حضور در دفتر دکتر قالیباف، با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

 

دکتر قالیباف در این دیدار، نیرو‌های مسلح را حصن استوار امنیت و بازوی مستحکم ملت دانست و گفت: ملت ایران با داشتن فرماندهان و رزمندگان رشید و شجاعی که دل‌های آنان با نور ایمان روشن و اراده هایشان با قدرت و صلابت باور به آرمان‌های انقلاب، مستحکم است، دارای اقتداری است که نظیر آن را در سراسر جهان نمی‌توان یافت.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی، رمز پیروزی و اقتدار نیرو‌های مسلح و توان بازدارندگی آن در برابر دشمن را مردمی بودن این نیرو دانست و افزود: اگر اقتصاد و صنعت نیز مردمی شود، پیشرفت خواهد کرد و همان گونه که در صنایع دفاعی به پیشرفت‌های درخشان دست یافته ایم، خواهیم توانست در تولید ملی نیز شاهد جهش و موفقیت‌های چشمگیر باشیم.

 

وی در این دیدار بر اهتمام همه جانبه مجلس شورای اسلامی برای تقویت نیرو‌های مسلح تاکید کرد و افزود: امیدواریم با همکاری صمیمانه مجلس و نیرو‌های مسلح، نیاز‌ها و ضرورت‌های دفاعی کشور در حوزه وضع قوانین کارآمد و راهگشا برطرف شود.

 

باقری: مردم به مجلس یازدهم دل بسته اند

 

در این نشست، سردار سرلشکر باقری با تبریک مسئولیت جدید دکتر قالیباف به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: اطمینان داریم حضرتعالی که از فرماندهان پرافتخار دفاع مقدس و دلسوز انقلاب هستید و در مناصب و مسئولیت‌های مختلف از دوره جوانی در انقلاب حضور داشته و در عرصه‌های سخت به مردم خدمت رسانی کرده اید، در این مسئولیت نیز همچون مناصب پیشین منشأ خیر و برکت خواهید بود.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با یادآوری فرمایش امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مجلس در رأس امور است، تصریح کرد: حقیقتاً مردم ایران و همه دلسوزان انقلاب به مجلس یازدهم دل بسته اند و امیدواریم با تدابیر ارزشمند مقام معظم رهبری که در پیام افتتاحیه مجلس یازدهم قرائت شد و با تلاش، مدیریت و مجاهدت حضرتعالی انتظارات مردم برآورده شود.

 

وی افزود: مجالس گذشته نیز اقداماتی را انجام دادند و فراز و فرود‌هایی را پشت سرگذاشتند، اما این مجلس خاص که با انتخاب تعداد کثیری از رزمندگان، ایثارگران و افراد مورد اعتماد مردم تشکیل شده، امید و دلگرمی زیادی را در مردم ایجاد کرده تا بسیاری از مسائل بر زمین مانده کشور حل شود.

 

باقری در ادامه با اشاره به قوانینی که از منظر فرماندهان نظامی کشور بااهمیت قلمداد می‌شود، گفت: اصلاح قانون بکارگیری سلاح مصوب سال ۱۳۷۳ نواقصی دارد که مشکلاتی را در این حوزه ایجاد کرده است و همچنین قانون استفاده از خانه‌های سازمانی نیاز به اصلاح و توسعه دارد.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: قانون خدمت وظیفه عمومی به اصلاحاتی نیاز دارد، زیرا در طول این سال‌ها اکثر محدودیت‌ها برای سربازان در قوانین دیگر رفع شده است و این افراد برای اخذ گواهینامه، وام و اشتغال مشکلی ندارند. این در حالی است که ۷۰۰ هزار نفر سالانه مشمول خدمت وظیفه عمومی می‌شوند، اما تنها نیمی از آن‌ها به خدمت می‌روند./خانه ملت

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده