احمدی: تا زمانی که عضو NPT هستیم ناچاریم با آژانس همکاری کنیم پزشکیان: هیچ قدرتی نمی‌تواند در ایران طمع کند و ما را به تسلیم وا دارد پیام سرلشکر موسوی به قطر: ملت و نیروهای مسلح ایران در کنار شما هستند فاطمی: استیضاح وزیر کار در شرایط کنونی به صلاح نیست مومنی: انسداد مرزها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است پزشکیان: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی مد نظر قرار گیرد تأکید پزشکیان بر موضع واحد امت اسلامی در برابر اسرائیل در گفت‌وگو با السیسی کوثری: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم تکذیب تعطیلی دو هفته‌ای مجلس ابوترابی‌فرد: قدرت موشکی ایران مانند یک سپر از انسجام ملی صیانت کرد مخبر: سگ هار منطقه برایش فرقی ندارد که به چه کشوری حمله کند قالیباف:اقدام هماهنگ و متحد جهان اسلام راه مقابله قاطع با رژیم صهیونی است هشدار لاریجانی به کشورهای منطقه پس از حمله اسرائیل به قطر + عکس آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت

شروع تحریم‌های آمریکا علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

وزیر امور خارجه آمریکا از اجرایی شدن تحریم‌های دولت این کشور علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (IRISL) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تحریم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (IRISL) و شرکت چینی E-sail که آمریکا آن را زیرمجموعه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران می‌داند، از امروز دوشنبه 8 ژوئن (19 خرداد) اجرایی شده است.

دولت آمریکا 6 ماه قبل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و چندین شرکت وابسته به آن را به موجب فرمان اجرایی 13382 تحریم کرده بود، اما یک دوره تنفس 180 روزه قبل از اجرای این تحریم در نظر گرفته بود.

مایک پامپئو در بیانیه امروز خود مدعی شده است که دولت آمریکا سال گذشته اجرای تحریم علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را به تعویق انداخته است تا به شرکت‌هایی که از طریق کشتی‌های متعلق به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کالاهای بشردوستانه به ایران صادر می‌کنند، بتوانند جایگزینی برای این شرکت بیابند.

وزیر خارجه آمریکا در بیانیه خود تأکید کرده است که اکنون این مهلت به پایان رسیده و هر شرکتی که از این پس از طریق کشتی‌های شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت E-sail اقدام به جابجایی کالا کند، خود مشمول تحریم‌های آمریکا خواهند شد.

طی ماههای اخیر مقامات کشورها و سازمان‌های بین‌المللی متعددی از دولت آمریکا خواسته‌اند که دست‌کم بخشی تحریم‌های خود علیه ایران، ونزوئلا و دیگر کشورها  را بردارد تا بخش بهداشت و درمان این کشورها بهتر بتواند با روند شیوع ویروس کرونا مقابله کند.

اما مقامات آمریکایی ــ که به‌نظر می‌رسد شیوع ویروس کرونا را فرصت خوبی برای افزایش فشار بر کشورهای مخالف سیاست‌های خود قلمداد می‌کنند ــ نه‌تنها تاکنون هیچ واکنش مثبتی به این درخواست‌ها نشان نداده‌اند، بلکه تحریم‌های تازه‌ای را طی چند روز گذشته علیه آنها و افراد و شرکت‌هایی که به‌زعم نهادهای آمریکایی با این کشورها همکاری داشته‌اند، وضع کرده‌اند.

ارسال نظر