مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

سوالات مجلس یازدهم از وزرای نیرو و جهاد کشاورزی

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ضمن اشاره به موضوعات و سوالاتی مختلف، از وزرای نیرو و جهاد کشاورزی درخواست پاسخ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که اجرای سیاست‌های جزیره‌ای و دوگانه وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی در رابطه با الگوی کشت باعث ضرر و زیان کشاورزان شده که باید تعیین تکلیف شود.

 

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) و در جریان بررسی مسائل مربوط به حوزه انرژی با حضور وزیر نیرو گفت: لازم است وزیر نیرو درباره نظارت ناکافی در بخش گرمسیری استان کرمانشاه توضیحاتی ارائه دهد. این دغدغه نمایندگان است که باید به آن توجه شده و پاسخ داده شود.


به گفته وی یکی دیگر از سوالات نمایندگان دلیل اختصاص انشعابات به ساختمان‌های مجلل و ویلا‌های غیرمجاز در حاشیه رودخانه‌ها است. نمایندگان می‌پرسند که چرا این انشعابات داده می‌شود؟


همچنین تعدادی از نمایندگان سوالاتی در حوزه آبریز‌ها و تخصیصات مربوط به آن دارند مبنی بر اینکه نگاه به آن حوزه ملی یا محلی است مثلا در حوزه سیستان و بلوچستان گلایه‌هایی وجود دارد.


رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایندگان سوالاتی در خصوص گرفتن بهای پلکانی و سیاست‌های مربوط به آن داشتند که در گذشته اجرا می‌شد و ظاهرا متوقف شده است. این تأثیر منفی در امور وزارت نیرو گذاشته که باید دلیل توقف آن توضیح داده شود. تعدادی از نمایندگان هم گلایه‌مند از سیاست‌های جزیره‌ای و دوگانه وزارتخانه‌های نیرو و کشاورزی درباره الگوی کشت هستند که این باعث ضرر و زیان کشاورزان شده و باید تعیین تکلیف شود.


قالیباف در پایان گفت: لازم است درباره کندی پیشرفت پروژه‌ها هم توضیح داده شود. این سوال بسیاری از نمایندگان بوده که چرا اعتبارات اختصاص داده نشده و حتی بسیاری از پروژه‌ها بودجه‌ای برای نگهداری پروژه‌ها ندارند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار