عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

کشف مولکول چربی سوزی انقلاب در درمان چاقی

محققان در «دانشگاه ایالتی و موسسه پلی‌تکنیک ویرجینیا» موفق به کشف مولکول چربی سوز شده‌اند که می‌تواند میزان سوخت و ساز چربی را بدون کاهش حجم عضلات یا تاثیرپذیری از میزان غذایی که مصرف می‌شود، افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته محققان، این مولکول می‌تواند راه را برای درمان‌های دیابت نوع ۲ و چاقی در آینده هموار کند. این تحقیق که در ژورنال «Nature Communications» به چاپ رسیده، نشان می‌دهد که این مولکول می‌تواند میزان مقاومت به انسولین را کاهش دهد. کاهش میزان چربی و مقاومت انسولین می‌تواند باعث درمان چاقی، دیابت نوع ۲ و همچنین رفع مشکلات مربوط به بیماری کبد چرب شود.

 

این جداکننده میتوکندریایی که با نام «BAM15» شناخته می‌شود، سوزاندن بیش از حد انرژی توسط سلول را در پی دارد که نتیجه آن کاهش چربی بدن است. استاد شیمی، «وبستر سانتوس» در این زمینه اعلام کرده:

 

«جداکننده‌های میتوکندریایی مولکول‌های کوچکی هستند که برای کمک به تنفس بیشتر سلول‌ها، وارد میتوکندری می‌شوند. این مولکول‌ها متابولیسم سلول را تغییر می‌دهند که نتیجه آن افزایش مصرف کالری بدون انجام هیچگونه ورزش است.»



در این تحقیق ایمنی و سمی بودن BAM15 توسط موش‌های آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که مولکول چربی سوز سمی نبوده و همچنین تاثیری روی حس گرسنگی موش‌ها ندارد. این موش‌ها به اندازه کافی غذا مصرف کردند اما همچنان با کاهش وزن بدون تغییر در دمای بدن مواجه شدند.

 

محققان برای دستیابی به نتیجه بهتر در انسان‌ها، صدها مولکول مرتبط به BAM15 را ایجاد کرده‌اند. این مولکول برای تاثیرگذاری باید مدت زمان طولانی درون بدن باقی بماند تا بتواند فرایند چربی سوزی را آغاز کند. با وجود این موضوع، محققان امیدوارند با تکامل این مولکول بتوانند به یک درمان نهایی برای انسان‌ها دست پیدا کنند.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظر