عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

جامعه اطلاعاتی آمریکا نتوانست جدی بودن کرونا را پیش‌بینی کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نتوانست جدی بودن کرونا را پیش‌بینی کند رابرت اوبرایان می‌گوید جامعه اطلاعاتی آمریکا در ماه ژانویه نتوانست پیش‌بینی کند که همه‌گیری کرونا تا چه حد جدی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رابرت اوبرایان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در یک مصاحبه گفته است است که نهادهای اطلاعاتی آمریکا در گزارش‌دهی درباره میزان جدی بودن همه‌گیری ویروس کرونا ناکام بوده‌اند.

 

به‌نوشته روزنامه آمریکایی واشنگتن‌تایمز، او تصریح کرده که این نهادها در اواخر ماه ژانویه نتوانسته‌اند جدیت این بیماری را پیش‌بینی کنند.

 

بنابراین گزارش، جامعه اطلاعاتی آمریکا اولین گزارش خود را در تاریخ ۲۳ ژانویه به «دونالد ترامپ» ارائه کرد و در تاریخ ۲۸ همین ماه نیز در گزارش خود که در کاخ سفید ارائه شد اظهار داشتند که این بیماری چیزی شبیه به آنفلوانزا است و به جدیت «بیماری سارس» نیست.

 

اظهارات مشاور امنیت ملی ترامپ در حالی مطرح می‌شود که ترامپ به جدی نگرفتن گزارش‌های نهادهای اطلاعاتی در خصوص بیماری کرونا متهم است.

 

آمریکا در حال حاضر در مواجهه با بیماری کرونا بیش از ۱۱۰ هزار تلفات داده است و عملکرد دولت ترامپ در مواجهه با آن انتقادات گسترده‌ای را در محافل مختلف در داخل و خارج از آمریکا برانگیخته است.

 

«آنتونی فائوچی»، مشاور دولت ترامپ روز سه‌شنبه تصریح کرد که آمریکا همچنان با پایان کابوس کرونا فاصله دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار