اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

متحدان آمریکا تعداد نیروهایشان را در عراق به نصف کاهش داده‌اند

یک روزنامه آمریکایی در ضمن یک گزارش خود خبر داد که تعداد نیروهای ۲۹ کشور متحد آمریکا در ائتلاف موسوم به ضد داعش در عراق به نصف کاهش یافته و به حدود ۱۲۰۰ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در ضمن یکی از گزارش‌های خود خبر داده که تعداد نیروهای آمریکایی در عراق در حال حاضر در حدود ۵۲۰۰ نفر است اما پنتاگون معتقد است با تعدادی در حدود نصف آن نیز می‌تواند کار خود را در این کشور انجام دهد.

 

این گزارش با اشاره به تمایل واشنگتن به حفظ نیروهایش در عراق نوشت: پنتاگون به نگاه داشتن بیش از حداقل تعداد نیرو در عراق بی‌میل است. این روزنامه علت این امر را هدف قرار گرفتن این نیروها عنوان کرده که در یک مورد در ماه مارس گذشته به کشته شدن ۳ نفر و مجروح شدن ۱۴ نفر انجامید. ۲ نفر از کشته‌ها آمریکایی بودند.

 

بر اساس گزارش فوق، مقامات پنتاگون باور دارند که می‌توانند کار خود را با حدود نصف تعداد فعلی انجام دهند و در نظر دارند تعداد نیروها در عراق را به ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر کاهش دهند اما هنوز رقم دقیق و جدول زمانی کاهش نیروها را مشخص نکرده‌اند.

 

این روزنامه آمریکایی همچنین گزارش داده که ۲۹ کشور دیگر مشارکت‌کننده در ائتلاف نظامی تحت امر آمریکا نیروهای خود را به‌خاطر همه‌گیری کرونا به نصف کاهش داده و به حدود ۱۲۰۰ نفر رسانده‌اند.

 

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که بر اساس طرح مصوب پارلمان عراق، نیروهای خارجی از جمله آمریکایی‌ها باید خاک این کشور را به‌طور کامل ترک کنند.

 

بر اساس گزارش‌ها، از روز پنجشنبه مذاکراتی بین عراق و آمریکا آغاز می‌شود که از آن به‌عنوان مذاکرات راهبردی یاد می‌شود. گفته شده یکی از دستور کارهای این مذاکرات بررسی خروج نیروهای آمریکایی از عراق است.

 

رئیس‌جمهور آمریکا بارها از لزوم خروج نیروهای آمریکایی از غرب آسیا سخن گفته اما نیروهایش را همچنان در عراق حفظ کرده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار