سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

واکنش پنتاگون به توافق نظامی ایران و سوریه

واکنش پنتاگون به توافق نظامی ایران و سوریه یک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا جمعه به امضای توافقنامه همکاری نظامی میان ایران و سوریه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا جمعه به امضای توافقنامه همکاری نظامی میان ایران و سوریه واکنش نشان داد.

 

«علی ایوب» وزیر دفاع سوریه و «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه توافقی در زمینه گسترش‌‌ همکاری‌های نظامی امضا کردند.

 

نشریه نیوزویک روز جمعه نوشته ارتش آمریکا می‌گوید علی‌رغم توافق دفاعی جدید ایران و سوریه، هیچ برنامه‌ای برای ایجاد تغییر در مأموریت خود برای شکست داعش در سوریه ندارد.

 

«جسیکا مک‌نالتی»، سخنگوی پنتاگون به این نشریه گفت: «مأموریت نیروهای آمریکایی در سوریه نسبت به زمان آغاز آن در سال ۲۰۱۴ تغییری نکرده و یکسان است. مأموریت ما محقق کردن شکست دائم داعش است.»

 

وی در ادامه گفته است: «نظامیان آمریکا با همکاری نیروهای مورد تأیید محلی در شمال شرق سوریه و اطراف التنف، به اجرای مأموریت شکست داعش در سوریه ادامه خواهند داد.»

 

توافق ایران-سوریه بر گسترش همکاری‌های نظامی و امنیتی در زمینه‌ فعالیت نیروهای مسلح و ادامه هماهنگی‌ها تأکید دارد.

 

علی ایوب در این خصوص گفت: «اگر دولت آمریکا می‌توانست ایران، سوریه و محور مقاومت را به زانو در بیاورد، یک لحظه هم درنگ نمی‌کرد».

 

ایوب در ادامه گفت: «هر چند هزینه پایداری بالاتر برود با این حال، کمتر از هزینه تسلیم شدن است».

 

وزیر دفاع سوریه تأکید کرد: «اسرائیل شریک قوی [آمریکا] در جنگ علیه سوریه است. گروه‌های تروریستی بخشی از تجاوزات اسرائیلی‌ها هستند».

 

او در ادامه همچنین تأکید کرد که ارتش سوریه که از سال ۲۰۱۱ ایستادگی کرده و ساختار سوریه را حفظ کرده است بی‌شک پیروز خواهد شد.

 

در مقابل، سرلشکر باقری گفت: «سامانه‌‌های پدافند هوایی سوریه را در راستای تحکیم همکاری‌های نظامی میان دو کشور، تقویت خواهیم کرد».

 

نیوزویک نوشته اظهارات سخنگوی پنتاگون نشان می‌دهد که واشنگتن به دنبال مقابله مستقیم با ایران نیست و هیچ برنامه فوری برای اتمام مأموریتی که کشور میزبان، سوریه آن را غیرقانونی می‌داند ندارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار