دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

اجرای طرح رتبه بندی معلمان از سوی دولت به کجا رسیده است؟

نماینده بوکان در مجلس گفت:زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۴۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  انور حبیب‌زاده بوکانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 25 خرداد) قوه مقننه در جریان بررسی وضعیت آموزش و پرورش با حضور وزیر، گفت: داشتن نیروی انسانی سالم، کارآمد و متخصص محرک طرح توسعه وضعیت کشور است که بخشی از وظیفه این نیروی انسانی برعهده معلمان قرار گرفته است.

 

 

وی در همین راستا افزود: زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی‌دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند.

 

نماینده مردم بوکان در مجلس با بیان اینکه طرح رتبه بندی فرهنگیان طی چند سال گذشته از سوی دولت به صورت کامل اجرا نشده است، اظهار داشت: دولت نتوانسته وضعیت معیشتی معلمان را در این چند سال به خوبی تأمین کند، وزارت آموزش و پرورش با مشکل نیروی انسانی و کمبود فضای آموزشی در برخی شهرها و روستاها مواجه بوده است.

 

حبیب‌زاده بوکانی اضافه کرد: تدبیر آموزش و پرورش برای تامین نیروی انسانی موردنیاز با تاکید بر صرفه جویی اقتصادی موجب اضافه شدن گروه‌های جدیدی از معلمان مانند حق‌التدریسی‌ها، خرید خدمتی، برون سپاری بازنشستگان و ... از سوی شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش شده است به طوری که حقوق به صورت کامل به آنها تعلق نمی‌گیرد.

 

وی اظهار داشت: این رده از معلمان بیمه ناقص داشته و امنیت شغلی ندارند، همچنین در ایام نوروز و تابستان و تعطیلات رسمی و غیر پیش‌بینی شده بیمه و حقوق به آنها تعلق نمی‌گیرد. در کنار این معلمان بخشی از بار آموزش و پرورش بردوش معلمان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی قرار گرفته است در حالی که استقرار آنها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 

نماینده مردم بوکان در مجلس بیان داشت: آزمون آموزش دهنده‌های نهضتی و 3 گروه دیگر مانند سرباز معلمان و معلمان پیش دبستانی باید حذف شود و امیدواریم آقای حاجی‌میرزایی با عنایت به اهمیت آموزش در توسعه کشور برای رفع مشکلات معیشتی معلمان، حق التدریسی‌ها و نهضتی‌ها اقدام لازم را انجام دهد./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
0
متاسفانه در آموزش و پرورش معلمان با سابقه بالا از سابقه پایین ها کمتر است...چرا؟
رضا
Germany
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
سلام لطفا افزایش رتبه بندی اخیر را برا ی مدیرا ن دارالقرآن های وزارت آموزش و پرورش اجرا کنید. در این طرح مدیران مراکز دارالقرانها مظلوم واقع شده اند.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار