تلاش آمریکا برای نگه داشتن نیروهایش در عراق-راهبرد معاصر
پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند اوباما: به ترامپ و معاونش تبریک می‌گویم / بدیهی است که نتیجه حاصل شده، آن چیزی نیست که ما خواهانش بودیم تایمز اسرائیل: پدر داماد لبنانی ترامپ، مأمور مذاکره برای توافق آتش بس لبنان می‌شود؟ واکنش وزارت خارجه ایران به انتخاب ترامپ؛ ما از گذشته تجربیات تلخی زیادی داریم پیام شی به ترامپ: رویارویی، به آمریکا و چین ضربه می‌زند عموی شهید سید حسن نصرالله هم به شهادت رسید وزیر دارایی آلمان برکنار شد | دولت ائتلافی شولتس ازهم فروپاشید اولین نطق هریس پس از ناکامی در انتخابات: شکست را می‌پذیرم واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

تلاش آمریکا برای نگه داشتن نیروهایش در عراق

یک تحلیلگر سیاسی عراق گفت که هدف از توصیه‌های کنگره آمریکا برای تحریم شخصیت‌های جهادی و سیاسی عراق، اعمال فشار بر این کشور برای ابقای نظامیان آمریکایی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعد الکعبی» تحلیلگر سیاسی عراق گفت که توصیه‌های کنگره آمریکا برای تحریم برخی شخصیت‌های سیاسی و جهادی عراق با برگزاری نشست‌های بغداد و واشنگتن برای بررسی حضور نظامیان آمریکا در عراق، همزمان شد.

 

الکعبی در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» تصریح کرد که هدف از این توصیه‌های کنگره، اعمال فشار و تهدید برای هدف قرار دادن نظام سیاسی عراق با هدف تحقق منافع آمریکا و عقب‌نشینی عراق از موضع خود در خصوص باقی ماندن نظامیان آمریکایی در خاک این کشور است.

 

او تصریح کرد که دولت آمریکا از اهرم فشارهای مالی از طریق بانک فدرال آمریکا استفاده خواهد کرد و سعی می‌کند اوضاع مالی در عراق را پیچیده کند و پیش‌بینی می‌شود که اعمال فشارهای مالی و اقتصادی در روزهای آتی به خصوص در ارتباط با معاف‌های مربوط به واردات سوخت و انرژی از جمهوری اسلامی ایران آغاز شود.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن از پنج‌شنبه (۱۱ ژوئن)، به صورت ویدیو کنفرانس آغاز شد و قرار است روابط دو جانبه و آینده این روابط بین عراق و آمریکا ترسیم شود.

 

یکی از مهمترین خواسته‌های عراق، خروج نیروهای خارجی به ویژه نظامیان آمریکا از عراق است که برآوردها حکایت از آن دارد که بین شش الی نه هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند.

 

موضوع اخراج نیروهای آمریکا از عراق بعد از آن جدی و تبدیل به خواسته پارلمان این کشور شد که ارتش آمریکا، شماری از نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق را در غرب این کشور هدف قرار داد و بعد از آن در اقدامی جنایتکارانه، شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی و نیروهای مرتبط به این سازمان را در تاریخ ۱۳ دی ماه گذشته به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار