ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

عدم وابستگی به بیگانگان؛ نقطه قوت صنعت پهپادی ارتش

فرمانده کل ارتش در بازدید از گروه پهپاد حضرت ولی‌عصر(عج) نیروی زمینی ارتش، گفت: بومی بودن و عدم وابستگی صنعت پهپاد ارتش به بیگانگان، نقطه قوت آن است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در گروه پهپاد حضرت ولی‌عصر (عج)، از آشیانه‌های پهپاد، نمایشگاه ادوات و تجهیزات و اماکن و تجهیزات نوسازی شده بازدید کرد و توان عملیاتی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.

 

سرلشکر موسوی در جمع فرماندهان و کارکنان این یگان طی سخنانی با اشاره به اهمیت راهبردی پهپادها، توان و تنوع پهپادها در اجرای ماموریت‌های مختلف را بسیار مهم توصیف کرد.

 

وی عملکرد گروه پهپادی را موجب امیدواری سلسله مراتب دانست و گفت: بومی بودن و عدم وابستگی صنعت پهپاد ارتش به بیگانگان از نقاط قوت این صنعت است.

 

فرمانده کل ارتش اظهار امیدواری کرد با توجه به عدم وجود محدودیت در توسعه و پیشرفت پهپادها، ارتش جمهوری اسلامی ایران به آنچه خواسته فرماندهی معظم کل قواست، دست یابد.

 

همچنین امیرسرلشکر موسوی، صبح امروز با حضور در گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش، از کلیه سمت‌های این گروه و تجهیزات نوسازی شده بازدید کرد.

 

وی در این بازدید، کارکنان گروه ۹۹ پدافندی نزاجا را حافظان آسمان ولایت ‌و چشم بیدار ارتش و نیروی زمینی عنوان کرد.

امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در این بازدیدها، امیر سرلشکر موسوی را همراهی کرد./ العالم

ارسال نظر
آخرین اخبار