چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

چه کشورهایی پیشگام طرح الحاق تدریجی کرانه باختری هستند؟!

چه کشورهایی پیشگام طرح الحاق تدریجی کرانه باختری هستند؟! رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند که برخی کشورهای عرب به اصطلاح میانه رو (عنوانی که رژیم صهیونیستی به عرب های سازش کار داده است)، به تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس آن یعنی محمود عباس اطمینان داده اند که طرح الحاق کرانه باختری به تدریج و بسیار محدودتر از طرح اصلی اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه "اسرائیل الیوم" در خبری که به نقل از منابع دیپلماتیک عرب (بدون ذکر نام) منتشر کرده است، اشاره ای به اسامی این کشورهای عرب به اصطلاح "میانه رو" نکرده است اما انتشار این خبر با انتشار مقاله "یوسف العتیبه"، سفیر صهیونیستی امارات در واشنگتن، در روزنامه "یدعوت آحرنوت" همزمان شده است. این سفیر در مقاله خود مدعی شده است که عادی‌سازی روابط با "اسرائیل"، فرصتی برای عرب هاست!

 

برخی منابع آگاه در دفتر رئیس تشکیلات خودگردان، اطلاعات درج شده در روزنامه "اسرائیل الیوم" را تأیید کرده اند؛ این منابع تأیید کرده اند که محمود عباس و دیگر مقامات تشکیلات خودگردان پیام هایی را دریافت کرده اند با این مضمون که "طرح الحاق کرانه باختری به اسرائیل انجام شده است". اما "با توجه به درخواست رهبران کشورهای عرب میانه رو مبنی بر اصلاح نحوه اجرای این نقشه، تل آویو و واشنگتن تصمیم گرفتهاند این طرح را به طور تدریجی و با انعطاف بیشتری اجرا کنند." در این خبر به وضوح به کشورهای حاشیه خلیج فارس اشاره شده است.

 

این در حالی است که یکی از مسئولان دفتر محمود عباس گفته است که گزارش هایی که درباره "موافقت آرام کشورهای میانه رو" با طرح الحاق کرانه باختری و انتقاد فلسطینی ها از مواضع این کشورها منتشر شده اند "باعث ناراحتی رهبران عرب شده است؛ رهبرانی که هیچ توجهی به آثار و تبعات اجرای این طرح بر اوضاع داخلی خودشان و بروز ناآرامی های داخلی ندارند." بنابراین تفاوت موضع بین رهبران "میانه رو" و "غیر میانه رو" در قبال طرح الحاق، ناراحتی از عدم هماهنگی است و نه مخالفت با این طرح! یا به عبارت بهتر عصبانیت "غیر میانه رو" از "رهبران میانه رو" بر سر عدم جلب رضایت فلسطینی هاست. آنها بیش از هر چیز نگران آن هستند که این طرح اوضاع داخلی کشورشان را به بریزد. (این دسته از رهبران با اصل طرح الحاق مشکلی ندارند؛ تنها چیزی که برای آنها مهم است این است که این موضوع باعث تظاهرات و آشوب در کشورشان نشود و برایشان دردسر درست نکند)!

 

چنین موضع تحقیر آمیزی از سوی کشورهای عربی چندان عجیب نیست. "میانه رو" هایی که سوریه و لبنان – خط مقدم مبارزه با رژیم اشغال گر – را جلوی چشم "غیر میانه روها" ویران کردند، آیا پس از این همه جنایت در حق مقاومت، می توانند از فلسطین در مقابل رژیم اشغال گر دفاع کنند؟!.. معلوم است که نه./ العالم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار