اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

دیدار ظریف با همتای ترکیه‌ای خود در ارتباط صادرات گاز ایران به ترکیه

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای ترکیه‌ای ضمن رایزنی درباره تحولات منطقه و مناسبات دوجانبه، بر ضرورت از سرگیری صادرات گاز ایران به ترکیه و تعمیر و بازسازی بخش آسیب دیده خط لوله گاز تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوی اسلامی ایران که در راس هیأتی به ترکیه سفر کرده است، امروز (دوشنبه) در دیدار با مولود چاووش اوغلو همتای ترکیه‌ای خود با ابراز همبستگی و حمایت در مبارزه با پاندمی کرونا و تبعات آن، در زمینه بررسی راه‌های جبران کاهش تجارت بین دو کشور طی چهار ماه گذشته به دلیل مقررات محدود کننده کرونا نیز با همتای خود به تبادل نظر پرداخت.  

 

وزیر امور خارجه ایران همچنین در این دیدار بر ضرورت از سرگیری صادرات گاز و تعمیر و بازسازی‌ بخش آسیب دیده خط لوله گاز  تاکید کرد.

 

 

 

توافق برای برگزاری اجلاس سران آستانه به صورت مجازی در هفته های پیش رو و سپس برگزاری اجلاس حضوری در تهران در اولین فرصت ممکن،  مسائل سوریه ، یمن ، لیبی و مبارزه با تروریسم از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگوی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در دو دور گفت‌وگوی انجام شده بود.

 

 

 

 

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران عصر دیروز (یکشنبه) به منظور دیدار و گفت‌وگو با همتای ترکیه‌ای خود به استانبول سفر کرد و قرار است در ادامه این سفر به روسیه نیز برود و با لاوروف دیدار و به گفت‌وگو بپردازد.

 

وی در بدو ورود به استانبول عنوان کرد: روابط دو کشور ایران و ترکیه در حوزه‌های مختلف تنگاتنگ است اما نیاز به مشورت‌های مستمر دارد. به دلیل کرونا این مشورت‌ها در سطوح بالای دو کشور انجام نشده است، هر چند که رؤسای جمهوری و وزرا و مسئولان کمیسیون مشترک تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

ظریف افزود: ضروری دیدم سفری به ترکیه برای مسائل دوجانبه و گفت‌وگو درباره از سرگیری روابط اقتصادی و همکاری‌های انرژی و مسائل منطقه‌‌ای داشته باشم./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار