پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

سفر احتمالی اوغلو به ایران بعد از بحران کرونا

سفر احتمالی اوغلو به ایران بعد از بحران کرونا وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که رئیس جمهوری این کشور بعد از بحران کرونا به ایران سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری با محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در استانبول اعلام کرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری این کشور بعد از بحران کرونا به تهران سفر خواهد کرد. 

 

چاووش اوغلو با اشاره به بحران پاندمی کرونا تاکید کرد کرونا نشان داد که ما نیاز به همکاریهای بیشتر داریم و آنکارا آماده افزایش همکاریهای خود با ایران در مبارزه به کرونا و دیگر مسائل است. 

 

چاووش اوغلو همچین از قصد دو کشور برای آغاز مجدد پروازها بین ایران و ترکیه از اول ماه آگوست خبر داد. 

 

وی در پاسخ به سوالی درباره بحران لیبی از رایزنی میان روسای جمهور ترکیه و روسیه درباره این بحران و تلاش دو کشور برای برقراری آتش بس در لیبی خبر داد. 

 

وی در عین حال از اختلافات اساسی میان مسکو و آنکارا درباره لیبی خبر داد اما تاکید کرد که گفت‌وگوها در سطوح مختلف در ابعاد سیاسی و فنی در جریان است.

 

وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که برقراری آتش بس در لیبی برای شروع مذاکرات برای حل سیاسی بحران ضروری است. 

وزیر خارجه ایران نیز در این نشست با اشاره به همکاریهای دو کشور در مبارزه با کرونا از افزایش همکاریها میان دو کشور در آینده خبر داد. 

 

وی همچنین از دولت و ملت ترکیه به خاطر همکاری با ایران برای مقابله با تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه کشورمان قدردانی کرد. 

 

وی گفت که دیدار با چاووش اوغلو درباره بازگشایی مرزهای تجاری دو کشور رایزنی کرده است و از باز بودن مرزهای برای انتقال کالا بین دو کشور و دیگر فعالیتهای تجاری خبر داد.

 

ظریف همچنین اعلام کرد که با همتای ترکیه‌ای خود درباره مساله افغانستان، لیبی، یمن و طرح اشغال کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی نیز رایزنی کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار