محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

از سرگیری روابط اقتصادی پس از کرونا؛ محور اصلی سفر ظریف به ترکیه

از سرگیری روابط اقتصادی پس از کرونا؛ محور اصلی سفر ظریف به ترکیه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط خوب دو کشور ایران و ترکیه اظهار کرد: روابط دو کشور در حوزه های مختلف تنگاتنگ است و در سفر خود به ترکیه با مسؤولان این کشور درباره از سرگیری روابط اقتصادی پس از کرونا گفت‌ وگو می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۰۸۴

«محمدجواد ظریف» یکشنبه شب در بدو ورود به ترکیه اظهار کرد: روابط با همسایگان برای ما و منطقه ما در اولویت سیاست خارجی است از این رو پس از وضع جدید کرونا سفری به سوریه داشتم و امروز از سفر به ترکیه نیز خوشحالم.

وی یادآور شد: روابط این دو کشور در حوزه‌های مختلف تنگاتنگ است و نیاز به مشورت های مستمر دارد که به دلیل کرونا این مشورت ها در سطوح بالای دو کشور انجام نشده است؛ هرچند که رؤسای جمهوری و وزرا و مسؤولان کمیسیون مشترک تلفنی گفت وگو کردند.

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: ضروری دیدم سفری به ترکیه برای مسائل دوجانبه و گفت وگو درباره از سرگیری روابط اقتصادی و همکاری های انرژی و مسائل منطقه ای داشته باشیم.

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران برای دیداری کاری و گفت وگو با همتای خود در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه و مهمترین مسائل منطقه ای و بین المللی به آنکارا سفر کرده است.



پس از سفر به سوریه، این دومین سفر خارجی دکتر ظریف پس از فروکش کردن نسبی موج نخست شیوع ویروس کروناست./ العالم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار