غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

دلایل توقف استقرار سامانه‌های موشکی آمریکا در ژاپن

وزیر دفاع ژاپن طی سخنانی توقف استقرار سامانه دفاع موشکی «ایجیس» ساخت آمریکا در این کشور را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دفاع ژاپن روز دوشنبه گفت که برنامه استقرار دو سامانه دفاع موشکی «ایجیس» ساخت آمریکا در این کشور که با هدف مقابله با موشک‌های بالستیک کره شمالی بود، متوقف شده است.


به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «تارا کونو» وزیر دفاع ژاپن  به خبرنگاران گفت که  به دلایل فنی  و مالی برنامه استقرار سامانه موشکی ایجیس ساخت آمریکا را متوقف کرده است. پیشتر قرار بود دو سامانه موشکی ایجیس ساخت کارخانه «لاکهید مارتین» در شمال و جنوب ژاپن مستقر شود که با مخالفت اهالی محلی مواجه شده بود.


وزیر دفاع ژاپن در این باره گفت: «روز جمعه تصمیم گرفتم اجرای این پروژه را متوقف کنم. ژاپن به مواجهه با تهدیدها  با کشتی‌های مجهز به موشک‌های ایجیس ادامه می‌دهد.»


کره شمالی  در حالی اخیرا از آزمایش چند موشک بالستیک جدید خبر داد که ژاپن مدعی است این موشک‌ها برای عبور از سامانه دفاع موشکی ایجیس طراحی شده است.


به نوشته رویترز، اسناد وزارت دفاع ژاپن نشان می‌دهد استقرار و نگهداری این دو سامانه موشکی حدود 4.1 میلیارد دلار در یک بازه زمانی 30 ساله هزینه خواهد داشت.


این در حالی است که شهروندان ژاپنی بارها با برپایی تظاهراتی مخالفت خود با حضور نظامی آمریکا در کشورشان را اعلام کرده‌اند.


«آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن نیز روز جمعه بر ضرورت تغییر مکان هر چه سریعتر پایگاه هوایی آمریکایی «فوتنما» در «اوکیناوا» تاکید کرد و گفت که هر تلاشی که نیاز باشد باید در این زمینه انجام شود. / فارس

ارسال نظر