پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد

گلایه مقامات امنیتی اسرائیل از بی‌اطلاعی درباره جزئیات طرح اشغال

گلایه مقامات امنیتی اسرائیل از بی‌اطلاعی درباره جزئیات طرح اشغال مقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی می‌گویند کابینه تل‌آویو هیچ بخشی از اطلاعات درباره طرح اشغال سی درصدی کرانه باختری را با آنها به اشتراک نگذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که برخی سیاستمداران صهیونیست جدیّت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اجرای واقعی طرح اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری را زیر سوال می‌برند، مقام‌های نظامی این رژیم نیز از بی‌اطلاعی درباره این طرح گلایه‌مند هستند.

 

 مقام‌های نظامی اسرائیل که در جلسات امنیتی محرمانه شرکت کرده‌اند، می‌گویند سران سیاسی این رژیم اطلاعات مهم یا جدول زمانی به آنها ارائه نکرده‌اند تا بتوانند نیروهای امنیتی را برای عواقب احتمالی اشغال دره اردن یا کرانه باختری آماده کنند.

 

بر این اساس، مقام‌های نظامی رژیم صهیونیستی معتقدند که بیشتر مباحثاتی که در حال حاضر در نهادهای این رژیم انجام می‌شود، روی اصل انجام دادن یا ندادن این طرح و چگونگی آن تمرکز کرده ولی هیچ جزئیاتی درباره اینکه طرح نهایی در عرصه میدانی به چه شکل خواهد بود، وجود ندارد.

 

به نوشته هاآرتص، این مقام‌ها استدلال می‌کنند که دانستن این اطلاعات برای تعیین روش‌های آماده‌سازی ارتش اسرائیل، نیروی امنیتی شاباک، پلیس و دیگر نهادهای امنیتی این رژیم برای عواقب طرح اشغال ضروری است.

 

طبق این گزارش، از نظر نظامیان رژیم صهیونیستی، لازم است که اکنون برای طرح اشغال آماده شوند زیرا فلسطینی‌ها از هم‌اکنون واکنش نشان دادن به صحبت‌ها درباره طرح اشغال را آغاز کرده‌اند.

 

هاآرتص با بیان اینکه ارتش اسرائیل از موضع‌گیری علنی خاص درباره طرح اشغال اجتناب می‌کند، نوشت: «اما افسران ارشد [ارتش] در جلسات خصوصی ابراز عقیده کرده‌اند که در نقشه تهدیدات علیه اسرائیل که ارتش باید برای آنها آماده شود، لازم است تمرکز روی شمال قرار بگیرد. همچنین تنش‌زایی در کرانه باختری، تمهیدات برای مقابله با آن تهدیدات را خنثی می‌کند».

 

بر این اساس، نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی همچنین نگران هستند که پیامدهای طرح اشغال می‌تواند بر روابط با اردن، مصر، قطر و دیگر کشورها در غرب آسیا تاثیر بگذارد.

 

این روزنامه همچنین افزود که ارتش اسرائیل آماده‌سازی‌ها برای مقابله با پیامدهای اشغال را آغاز کرده و قصد دارد در صورت لزوم، نیروهای ذخیره بیشتری را به وظیفه فرا بخواند.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

 

روزنامه «هاآرتص» چندی پیش گزارش داد رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی طی دیدار اخیر با فرماندهان ارشد ارتش به آنها هشدار داده که برای تنش‌های احتمالی در اراضی اشغالی آماده شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار