رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

دام آمریکایی‌ها برای نفتکش‌های ایرانی اعزامی به ونزوئلا

دام آمریکایی‌ها برای نفتکش‌های ایرانی اعزامی به ونزوئلا رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در نشست غیرعلنی مجلس، گفت: آمریکایی‌ها دام‌های زیادی را اعم از تطمیع و تهدید برای انحراف مسیر و به کنترل درآوردن نفتکش‌های اعزامی ایرانی به ونزوئلا داشتند که در هیچ‌یک از موارد به نتیجه‌ای نرسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه غیرعلنی مجلس امروز (سه‌شنبه) با حضور سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

 

در همین زمینه، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست غیرعلنی امروز مجلس، گفت: در جلسه امروز سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گزارشی را از توان دفاعی نیروهای مسلح کشورمان را به نمایندگان ارائه کرد. 

 

وی افزود: سردار باقری در این نشست عنوان کرد که در بیشترین موارد حوزه دفاعی حرف اول را در منطقه می‌زنیم و در بعضی از موارد در سطح بین‌المللی جزو کشورهای اول و دوم هستیم.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: سردار باقری گفت که در جریان اعزام نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلا، آمریکا ابتدا به دنبال تطمیع و بعد به دنبال تهدید ناخدا و کادر فرماندهی این کشتی‌ها بود که توفیقی کسب نکرد. 

 

سلیمی خاطرنشان کرد: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد که در دریای آتلانتیک تعدادی از شناورهای جنگی آمریکا با تهدید به دنبال ایجاد تنش بودند که با مدیریت این شرایط توسط شناورهای ایرانی، آمریکایی‌ها نتوانستند به هدفشان برسند.

 

وی افزود: در ادامه این جلسه، موضوع ایجاد تغییر و تحول در روند کاری مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمایندگن پیشنهادات خود را در این باره ارائه کردند. 

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: در ارتباط با این موضوع قرار شد قرارگاهی درباره این موضوع تشکیل و الگویی را در این باره تهیه و به نمایندگان ارائه کند تا تصمیم‌گیری درباره این موضوع در مجلس انجام شود. 

 

سلیمی خاطرنشان کرد: ایجاد تغییر و تحول در مجلس ابتدا نیازمند تغییر و اصلاح آئین‌نامه است که در این زمینه رئیس مجلس به کمسیون آئین‌نامه داخلی دستور داده تا مواردی که نیازمند تغییر است را آماده و برای رأی‌گیری و تصویب به صحن علنی ارائه شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار