ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

سرلشکرباقری: باید تاریخ دفاع مقدس را برای آیندگان حفظ کنیم

سرلشکرباقری: باید تاریخ دفاع مقدس را برای آیندگان حفظ کنیم سرلشکر باقری گفت: مصمم هستیم تا تاریخ دوران دفاع مقدس که ذخیره‌ای گران‌بها برای رشد کشور و نسل فعلی و آیندگان است را حفظ کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح صبح امروز دوشنبه در همایش تجلیل از یک میلیون رزمنده دوران دفاع مقدس که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، اظهار کرد: امروز مفتخریم چهلمین سالگرد دفاع مقدس که تضمین کننده امنیت ملی، عزت و شکوه ملت ایران شد را گرامی بداریم.

 

وی با بیان اینکه وظیفه خود می‌دانیم که آن دوران زرین را زنده نگه داریم، افزود: مصمم هستیم تا تاریخ دوران دفاع مقدس که ذخیره‌ای گران‌بها برای رشد کشور و نسل فعلی و آیندگان است را حفظ کنیم و از هر گونه تحریف و انحراف مصون بداریم.

 

سرلشکر باقری با اشاره به اقدامات انجام شده در تهیه و تصویب دستورالعمل گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با شعار ما قوی هستیم، عنوان کرد: با تلاش همه مسئولین در حال حاضر، ۵۰۵ ستاد کشوری و لشکری برای گرامیداشت چهلمین سالگرد فعال هستند و از سوم خرداد به مدت ۴۳ هفته تا پایان سال برنامه ریزی شده است تا برنامه‌ها اجرا شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار