پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

شراکت عجیب و غریب سعودی‌ها با یهودیان صهیونیست

شراکت عجیب و غریب سعودی‌ها با یهودیان صهیونیست رئیس سعودی نهاد موسوم به «اتحادیه جهان اسلام» با شرکت در کنفرانس یهودیان آمریکا خطاب به شرکت‌کنندگان در این کنفرانس گفت: «ما شریک هستیم».
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛منابع صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، با تأیید خبر مشارکت «محمدالعیسی» وزیر پیشین دادگستری  سعودی و رئیس فعلی نهاد موسوم به «اتحادیه جهان اسلام» در کنفرانس یهودیان آمریکا، گزارش دادند که او شرکت‌کنندگان  در این کنفرانس را «شریک» قملداد کرده است.

 

پیشتر منابع خبری، با اعلام خبر برگزاری کنفرانس یهودیان آمریکا به صورت مجازی، گزارش داده بودند که محمد العیسی و «انور قرقاش» وزیر مشاور دولت امارات عربی متحده در امور خارجه در این نشست شرکت کردند.

 

 وبگاه خبری شبکه «المیادین»به نقل از روزنامه صهیونیستی «معاریو» گزارش داد که رئیس اتحادیه جهان اسلام در کنفرانس یادشده گفته است: «مسلمانان و یهودیان باید برای صلح همکاری کنند».

 

این روزنامه صهیونیستی همچنین نوشت که العیسی در این کنفرانس حمله «علیه یهودیان، و نهادهای یهودی جهان به دست وارثان تروریسم نازی» را محکوم کرده است.

 

طبق گفته معاریو، وزیر پیشین دادگستری سعودی در این کنفرانس مژده بازگشت روابط حقیقی جهان اسلام و یهودیت را داده است و اظهار داشته: «روابط، با وجود اختلافات سیاسی، نزدیک بوده است».

 

رئیس اتحادیه جهان اسلام همچنین در این کنفرانس عنوان کرد: «هر گونه اقدام خشونت‌آمیز یا تروریستی که [عاملان آن] تلاش کنند پشت دین اسلام پنهادن شوند، حتی در داخل اسرائیل، به هیچ عنوان توجیهی ندارد».

 

روزنامه معاریو با اشاره به العیسی گفته است که او از زمانی که به عنوان رئیس اتحادیه جهان اسلام انتخاب شده «تصویر جدیدی از اسلام سعودی» در جهان به نمایش گذاشته است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار